counter

Τατιάνα Μπλάτνικ: Δημοσίευσε φωτογραφία του πατέρα της που αυτοκτόνησε & προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Τατιάνα Μπλάτνικ: Δημοσίευσε φωτογραφία του πατέρα της που αυτοκτόνησε & προκάλεσε ρίγη συγκίνησης
Τατιάνα Μπλάτνικ: Δημοσίευσε φωτογραφία του πατέρα της που αυτοκτόνησε & προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Η Τατιάνα Μπλάτνικ έκανε ένα σύντομο ταξίδι ως το Μάριμπορ της Σλοβενίας, μια πόλη με την οποία έχει μεγάλους συναισθηματικούς δεσμούς. Η 43χρονη ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες και ένα κείμενο που αφορά την ίδια και τη σχέση της οικογένειάς της με την πόλη. Ανάμεσα στις φωτογραφίες βλέπουμε και για πρώτη φορά τον πατέρα της, που έχει αυτοκτονήσει.

«Επιτέλους κατάφερα να φτάσω στην Σλοβενία, τη μαγική πόλη Μάριμπορ που είναι επίσης ο τόπος γέννησης του πατέρα μου και το ξεκίνημα ενός θεραπευτικού ταξιδιού προς τις ρίζες μου. Κατάφερα ακόμα και να βρω και να αγγίξω την κολυμπήθρα όπου βαπτίστηκε (και βρίσκεται ακόμα μέσα στον καθεδρικό).

Οι φωτογραφίες, τα βίντεο και οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τους συγχρονισμούς που συνέβησαν σε αυτό το ταξίδι. Και αισθάνομαι ερωτευμένη με το Μάριμπορ.

Διαβάστε επίσης: Τατιάνα Μπλάτνικ: Ο γοητευτικός αδερφός της και οι δημόσιες ευχές της για τα γενέθλιά του - "Είσαι ο σούπερ ήρωάς μου"

Μόλις κατέφτασα με περίμενε ο δυναμικός και γοητευτικός δήμαρχος και ξεκίνησα μία περιοδεία στην πόλη. Συνάντησα τον αρχιτέκτονα που βρίσκεται πίσω από το υπό κατασκευή νέο πολιτιστικό κέντρο, είδα τον υπέροχο περίπατο που βρίσκεται παράλληλα με το ποτάμι Drava και δίνει μία αίσθηση ηρεμίας, ενώ σε εμπνέει να αποκτήσεις έναν υγιεινό τρόπο ζωής, γεμάτο ενέργεια.

Μετά μου έκαναν την τιμή να μου δωρίσουν ένα από τα πιο σπάνια κρασιά στον κόσμο … το οποίο προσφέρεται ως δώρο σε ανώτερους λειτουργούς θεσμών, όπως ο Πάπας Παύλος ο 2ος, η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο Δαλάι Λάμα»

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο πατέρας της Μπλάτνικ αυτοκτόνησε όταν εκείνη ήταν 7 ετών, πράγμα που καθόρισε τη ζωή της και την ώθησε να δημιουργήσει την πλατφόρμα ψυχικής υγείας Breathe.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR