counter

Τάσος Τεργιάκης: "Το βρήκα εντελώς τυχαία, πήγα για κάποιες άλλες εξετάσεις"

Τάσος Τεργιάκης: "Το βρήκα εντελώς τυχαία, πήγα για κάποιες άλλες εξετάσεις"
Τάσος Τεργιάκης: "Το βρήκα εντελώς τυχαία, πήγα για κάποιες άλλες εξετάσεις"

Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα για την υγεία μας» βρέθηκε το Σάββατο ο Τάσος Τεργιάκης. Ο δημοσιογράφος που βλέπουμε καθημερινά στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», μίλησε για το πρόβλημα υγείας του, το οποίο ανακάλυψε τυχαία μέσα από κάποιες άλλες που έκανε. Αυτό δεν είναι άλλον από το λίπος στο συκώτι.

Διαβάστε επίσης! Τάσος Τεργιάκης: "Είχα μία δύσκολη συνεργασία, ανήκει πια στο παρελθόν"

«Το ψάχνω κι εγώ και λόγω της δουλειάς μπήκα να κάνω λίγο ρεπορτάζ…Βρήκα κάποια χαρακτηριστικά που ίσως από αυτά μου έχει δημιουργηθεί. Δηλαδή ο τρόπος εργασίας, η καθιστική ζωή, μου αρέσει το κόκκινο κρέας και δεν γυμνάζομαι τα τελευταία χρόνια. Η αλήθεια είναι πως το βρήκα εντελώς τυχαία, πάντως, γιατί πήγα για κάποιες άλλες εξετάσεις. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μου πουν ότι έχεις μία ήπια μορφή και ίσως θα πρέπει να το δεις.

Δεν ένιωσα τον κίνδυνο ότι μπορεί να είναι κάτι σοβαρό. Είμαι ψύχραιμος σε αυτά τα θέματα και ακολουθώ πάντα τις ιατρικές συμβουλές. Το βρήκαμε τυχαία, το παρακολουθώ, το ψάχνω, θα δω τι μπορώ να αλλάξω. Έχω προσπαθήσει να αλλάζω πράγματα, δεν είναι εύκολο. Τον Μάρτιο θα ξανακάνω την εξέταση. Προσπαθώ να βγαίνω πιο πολύ για περπάτημα, να αλλάξω λίγο την διατροφή… Είχα έναν κολικό νεφρού που έπρεπε να τον παρακολουθώ και το βρήκα μέσα από έναν υπέρηχο άνω και κάτω κοιλίας. Το βρήκαμε πλαγίως αλλά δεν άρχισα να πανικοβάλλομαι», είπε μεταξύ άλλων ο Τάσος Τεργιάκης.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR