counter

Τάσος Τεργιάκης: "Είχα μία δύσκολη συνεργασία, ανήκει πια στο παρελθόν"

 Τάσος Τεργιάκης: "Είχα μία δύσκολη συνεργασία, ανήκει πια στο παρελθόν"
Τάσος Τεργιάκης: "Είχα μία δύσκολη συνεργασία, ανήκει πια στο παρελθόν"

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εφημερίδα «RealLife» και στην Πολυξένη Καραμίχα, ο Τάσος Τεργιάκης.

Ο δημοσιογράφος του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 μεταξύ άλλων μίλησε για τις καλές συνεργασίες που είχε στην τηλεόραση, στις κακές αλλά και στην τωρινή συνεργασία του με τον Γιώργο Λιάγκα.

Όσα είπε ο Τάσος Τεργιάκης

«Είχα πολλές καλές συνεργασίες, όπως με τον Νίκο Ευαγγελάτο, την Ελένη Μενεγάκη, τη Φαίη Σκορδά και τώρα με τον Γιώργο Λιάγκα. Είχα και μια δυσάρεστη συνεργασία αλλά ανήκει στο παρελθόν. Κυρίως με ενοχλεί η γραφίδα εκείνων που ανώνυμα ή ανυπόγραφα θέλουν να με χτυπήσουν. Θα πρέπει να κοιτάξουν την επόμενη δουλειά τους και πώς θα ανέβουν επαγγελματικά, όχι να με πολεμούν χωρίς λόγο. Ο κόσμος μάς κρίνει και ευτυχώς οι εμμονικοί στον χώρο μας είναι λίγοι. Θα συνεχίσω την πορεία μου, χωρίς εκπτώσεις και δημόσιες σχέσεις» δήλωσε αρχικά ο δημοσιογράφος του «Πρωινού» του ΑΝΤ1.

Για την συνεργασία του με τον Γιώργο Λιάγκα ο Τάσος Τεργιάκης ανέφερε: «Αρμονική, με διάφορες δοκιμές, αλλά με αλληλοσεβασμό και επαγγελματισμό. Ο Γιώργος βοηθά, δίνει χώρο στους συνεργάτες και στα νέα παιδιά. Από μένα ζητά και ακούει τη γνώμη μου στα θέματα».

Photo credits – ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR