counter

Τάσος Μοιραράκης: Η ηλικία, το ατύχημα που συγκλόνισε την οικογένεια και ο θάνατος του πατριού του

Τάσος Μοιραράκης: Η ηλικία, το ατύχημα που συγκλόνισε την οικογένεια και ο θάνατος του πατριού του
Τάσος Μοιραράκης: Η ηλικία, το ατύχημα που συγκλόνισε την οικογένεια και ο θάνατος του πατριού του

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο Τάσος Μοιραράκης και η οικογένειά του καθώς ο πατριός του, Γιάννης Κοντούλης έχασε την μάχη με τον καρκίνο. Ο ίδιος, έχει μια αρκετά ενδιαφέρουσα πορεία ζωής και αξίζει να διαβάσετε άγνωστες λεπτομέρειες για εκείνον.

Τάσος Μοιραράκης: Η ηλικία του και τα αδέρφια

Η Δέσποινα Μοιραράκη έχει κάνει δύο γάμους όπως αναφέραμε και στο βιογραφικό της. Ο πρώτος έγινε μόλις τελείωσε το σχολείο όταν παντρεύτηκε τον Κώστα Μοιραράκη, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά τον Γιώργο και τον Τάσο.

Αυτό όμως που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι ο πρώτος της σύζυγος είχε αποκτήσει και έναν γιο από τον προηγούμενο του γάμο τον οποίο όπως αποκάλυψε και η ίδια στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show», τον μεγάλωσε εκείνη σαν να ήταν δικό της παιδί.

«Έγινα πολύ μικρή μαμά και το πρώτο μου παιδί, τον Γιώργο, τον απέκτησα το 1979 και τον Τάσο μου το 1986 (άρα η ηλικία του είναι 36 ετών). Είμαι μητέρα δύο βιολογικών παιδιών από τον πρώτο μου σύζυγο. Ο πρώτος μου σύζυγος είχε ένα παιδάκι από προηγούμενο γάμο και χώρισε για να παντρευτούμε, τον Γιάννη Μοιραράκη. Είναι μέχρι σήμερα μαζί μου κι έχω μεγαλώσει τρία πανέμορφα αγόρια, τρία καταπληκτικά παιδιά. Τα μεγάλωσα μόνη μου και μετά χώρισα με τον σύζυγο», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Το παιδί του πρώτου μου άντρα το έχω εγώ κι είναι μέχρι σήμερα μαζί μου. Μα έχω πει επανειλημμένως μητέρα δεν είναι μόνο αυτή που γεννά ένα παιδί… Του έδωσα πολλή αγάπη και τρυφερότητα, είμαι πολύ δοτικός άνθρωπος. Μέχρι τώρα είμαστε μαζί με το παιδί, τον πάντρεψα»

Τάσος Μοιραράκης: Το ατύχημα που συγκλόνισε

Το 2003 ο Τάσος Μοιραράκης, είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα με την μηχανή του. «Είναι ταλαιπωρημένο παιδί ο Τασούλης μου» έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της η μητέρα του. «Το 2003 παραλίγο να τον χάσουμε. Σώθηκε από θαύμα! Το σώμα του είναι γεμάτο λάμες, στα χέρια, τα πόδια, παντού! Για τρεις μήνες το παιδί μου ήταν στην εντατική. Του έραψαν και το συκώτι. Η κατάστασή του χρειαζόταν λεπτό, ιδιαίτερο χειρισμό» θυμάται η επιχειρηματίας. «Για έναν χρόνο το παιδί δεν ήταν σε θέση να κινηθεί. Οσο για τις λάμες, δεν πρόκειται να αφαιρεθούν ποτέ», ανέφερε η ίδια.

Τάσος μοιραράκης: Ο θάνατος του πατριού του, Γιάννη Κοντούλη

Ο Τάσος Μοιραράκης είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, αλλά δεν μπορούσε να μην κάνει μια ανάρτηση στα social media για τον αγαπημένο του πατριό, τον Γιάννη Κοντούλη. «Αγαπημένε μου captain και στήριγμα της μητέρας μου… Περάσαμε τόσο όμορφα μαζί… έπρεπε να φτάσω 35 χρονών για να καταλάβω ότι όλα τα όμορφα κρατάνε λίγο… » αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR