counter

Τάσος Κωστής: Μιλά για τις υποθέσεις Λιγνάδη και Φιλιππίδη αλλά και το #metoo

Τάσος Κωστής: Μιλά για τις υποθέσεις Λιγνάδη και Φιλιππίδη αλλά και το #metoo
Τάσος Κωστής: Μιλά για τις υποθέσεις Λιγνάδη και Φιλιππίδη αλλά και το #metoo

O Τάσος Κωστής μίλησε στην Μένια Κούκου και την κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha. Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τους προφυλακισμένους συναδέλφους του, Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Κωστής είπε: «O Πέτρος Φιλιππίδης δεν έφυγε από τον Πλάτανο, τον σταμάτησαν. Παίχτηκαν δηλαδή για λίγο αυτά που είχε γυρίσει, γιατί αλλιώς έπρεπε να σταματήσει η σειρά αλλά δεν έγινε και τίποτα που ήταν μερικά επεισόδια. Είχε μια συμπεριφορά αλλά δεν περιμέναμε όλο αυτό γιατί δεν είμαστε πίσω από τις κλεισμένες πόρτες όλοι. Ότι γινόταν μπροστά μας. Μπροστά μας λοιπόν τέτοια πράγματα δεν είχαν συμβεί γιατί αυτά δεν συμβαίνουν μπροστά στην πλατεία».

Μάλιστα τόνισε πως: «Άποψη μου είναι να λέγονται τα πράγματα την στιγμή που συμβαίνει κάτι, μην το αφήνουμε να σέρνεται».

Όσο αναφορά για τον Δημήτρη Λιγνάδη ο Τάσος Κωστής υποστήριξε: «Για τον Λιγνάδη είναι πολύ χειρότερο το πράγμα, πολύ σκληρότερο. Εκεί δεν το σηκώνω καθόλου, ούτε και το όνομά του θέλω να λέω. Και οι άνδρες έχουν τις παρενοχλήσεις τους και πρέπει να το αντιμετωπίζουν εκείνη τη στιγμή. Είναι δύσκολο αλλά μη φοβάστε ότι θα χάσετε εκείνη τη στιγμή παρά μόνο να κερδίσετε αξιοπρέπεια και δύναμη ψυχική».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Τάσος Κωστής:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR