counter

Τανιμανίδης, Οικονομάκου, Συνατσάκη: Ποιον κριτή του GNTM συνάντησαν και γιατί;

Τανιμανίδης, Οικονομάκου, Συνατσάκη: Ποιον κριτή του GNTM συνάντησαν και γιατί;
Τανιμανίδης, Οικονομάκου, Συνατσάκη: Ποιον κριτή του GNTM συνάντησαν και γιατί;

Μια τυχαία συνάντηση είχε ο Σάκης Τανιμανίδης, αφού συνάντησε χωρίς να το περιμένει την Αθηνά Οικονομάκου, τη Μαίρη Συνατσάκη αλλά και τον Δημήτρη Σκουλό. Ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε τη βόλτα του και βρήκε κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου τις δύο γυναίκες και τον κριτή του GNTM.

Η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη, όπως είναι γνωστό, συνεργάζονται επαγγελματικά ,λανσάροντας τη δική τους σειρά με ρούχα, και ο Δημήτρης Σκουλός, φυσικά, ήταν εκεί για να τις φωτογραφίσει ,αφού σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει η νέα κολεξιόν των ρούχων τους.

“Πάμε να πιούμε καφέ και πάλι αυτή η showbiz, οι influencers παντού.. Τι θα γίνει” είπε ο Σάκης Τανιμανίδης στο instastory που δημοσίευσε, όταν αντίκρισε τη διάσημη παρέα και η Αθηνά Οικονομάκου του απάντησε με χιουμοριστική διάθεση “Μπορούμε να βγάλουμε μια φωτογραφία μαζί σας;”

Στη συνέχεια ο Σάκης Τανιμανίδης πόσταρε μια φωτογραφία, όπου πόζαρε μαζί με την Αθηνά Οικονομάκου και τη Μαίρη Συνατσάκη και έγραψε: “ Χώθηκα κι εγώ στη φωτογράφιση με ύφος «κάνω κι εγώ μόντελινγκ»… αλλά νομίζω τα κορίτσια με έχουν εύκολα!”

Δείτε τα instastories που μοιράστηκε ο γνωστός παρουσιαστής:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR