counter

Τα μαγικά κουτάκια της πεθεράς μου

Τα μαγικά κουτάκια της πεθεράς μου
Τα μαγικά κουτάκια της πεθεράς μου

Καλημέρα Vashiontes μου!!!

Λοιπόν σήμερα το θέμα μου είναι πολύ γλυκό και συγκινητικό.

Όταν σε μια οικογένεια έρχεται ένα νέο μωράκι, όλοι γύρω είναι τόσο ευτυχισμένοι, κάνουν τόσα όνειρα και φέρνουν εικόνες από την παιδική μας ηλικία γεμάτες από εκατομμύρια γλυκές αναμνήσεις!

Τα καλύτερα δώρα που έχουμε να θυμόμαστε από τους γονείς μας ειναι οι αναμνήσεις από τα Κυριακάτικα τραπέζια, οι βραδιές που βλέπαμε ταινίες κουκουλωμένοι στον καναπέ και οι ηρωικές μάχες στο κρεβάτι τους κάθε Σαββατοκύριακο. Αυτές οι οικογενειακές στιγμές υπάρχουν μέσα στο μυαλό μας, όσα χρόνια και αν περάσουν.

Οι μαμάδες και οι γιαγιάδες, φροντίζουν να μας τα υπενθυμίζουν σε κάθε οικογενειακή συνεύρεση.

Οι μανούλες φροντίζουν να φυλάνε τα ενθύμια με πολύ νοσταλγία και περιμένουν τη στιγμή που τα παιδιά τους θα κάνουν τη δική τους οικογένεια.

Το πιο γλυκό και τρυφερό είναι όταν έρχονται και σου φέρνουν (η πεθερά μου συγκεκριμένα) τα μαγικά κουτάκια έτσι όπως τα λέω εγώ, με τα πραγματάκια του άντρα σου.  Τι εννοώ; Θα σας εξηγήσω...

Όλες οι μαμάδες φαντάζομαι ότι συγκεντρώνουν τα πρώτα ρουχαλάκια, άλμπουμ με φωτογραφίες, αποκριάτικες στολές, παπουτσάκια και φυσικά τις πρώτες του ζωγραφιές.

Πιστεύω ότι οι αναμνήσεις είναι αυτές που μας ακολουθούν για όλοι μας τη ζωή.

Εμένα με συγκίνησε το γεγονός ότι αυτά τα πραγματάκια μεθαύριο θα μπορεί να τα φοράει ο γιος μας και να του δείχνουμε τις φωτογραφίες του μπαμπά και της μαμάς.

Θέλουμε να μοιραστούμε μας του τα πάντα και να του δείξουμε όλο τον κόσμο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR