counter

Τα λόγια του Γιώργου Παπαδάκη που τη συγκίνησαν και το παιδί που περιμένει μετά το γάμο

Τα λόγια του Γιώργου Παπαδάκη που τη συγκίνησαν και το παιδί που περιμένει μετά το γάμο
Τα λόγια του Γιώργου Παπαδάκη που τη συγκίνησαν και το παιδί που περιμένει μετά το γάμο

Ντόρα Κουτροκόη

Η παρουσιάστρια του καλοκαιρινού “Πρωινό ΑΝΤ1”, Ντόρα Κουτροκόη, καλεσμένη της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του  FTHIS TV μίλησε για τον επερχόμενο γάμο της και τη συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 την 1η Σεπτεμβρίου θα παντρευτεί τον σύντροφό της, Μανώλη Λουπασάκη,  μετά από 7 χρόνια σχέσης. Για την ημέρα του γάμου της αποκάλυψε: “Δεν έχω καθόλου άγχος. Ίσως επειδή δουλεύω πολλές ώρες καθημερινά και είμαι πολύ αφοσιωμένη στο καλοκαιρινό Πρωινό ΑΝΤ1. Δεν μου μένουν ώρες να ασχοληθώ με τον γάμο και να κάνω σκέψεις που θα με αγχώσουν.  Έχω αφήσει στην άκρη όλα αυτά που θα πρέπει να σκεφτεί μια νύφη για τον γάμο της. Πρέπει να ασχοληθώ αναγκαστικά με την εκπομπή και προς το παρόν είμαι πολύ χαλαρή και ήρεμη”.

Όσο για το ενδεχόμενο της απόκτησης και ενός παιδιού, η Ντόρα Κουτροκόη ανέφερε: "Τα ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια μαζί, όπως είμαστε εμείς, όταν αποφασίζουν να περάσουν στο επόμενο στάδιο και ενώ είναι πάρα πολύ καλά μαζί όπως είμαστε, είναι επειδή έχουν αποφασίσει πως κάποια στιγμή θα κάνουν οικογένεια. Όταν φτάνεις στο σημείο να παντρευτείς με έναν άνθρωπο που συζείς τόσα χρόνια, είναι επειδή νιώθεις έτοιμος να έρθει και ένα παιδί".  

Όσο για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη, η Ντόρα Κουτροκόη ανέφερε: “Η συμβουλή του Γιώργου Παπαδάκη ήταν να προσπαθώ να αξιολογώ σωστά τις ειδήσεις. Κάτι που ακούγεται σαν είδηση δεν είναι αρκετό, πρέπει να το κοιτάς λίγο βαθύτερα”.

Tέλος, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην ίδια και τον Νίκο Ρογκάκο, ο Γιώργος Παπαδάκης, σχετικά με την παρουσίαση του καλοκαιρινού πρωινού μαγκαζίνο του σταθμού τόνισε: “Με συγκίνησαν τα λόγια του Γιώργου Παπαδάκη, γιατί πάνω από όλα έδειξε πόσο ήθελε να μας βοηθήσει. Πιστεύω ειλικρινά πως αν ο ίδιος θεωρούσε πως δεν θα τα καταφέρουμε, δεν θα τα έλεγε αυτά. […] Μου έδωσε πολύ κουράγιο η στήριξη του και νομίζω ότι προσπαθούμε το καλύτερο”.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR