counter

Τα διάσημα ζευγάρια που πήραν διαζύγιο το 2014!

Τα διάσημα ζευγάρια που πήραν διαζύγιο το 2014!
Τα διάσημα ζευγάρια που πήραν διαζύγιο το 2014!

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Ήταν μαζί για πολλά χρόνια και αποτελούσαν παραδείγματα προς μίμηση, λόγω της οικογενειακής ευτυχίας που ζούσαν. Όμως, υπάρχουν στιγμές που κάτι γίνεται και δύο άνθρωποι οδηγούνται στην απόφαση του χωρισμού. Τα δεδομένα αλλάζουν όταν σε αυτές τις υποθέσεις εμπλέκονται παιδιά, οπότε και τα ζευγάρια διατηρούν άριστες σχέσεις για χάρη τους. Το 2014 κάποια ζευγάρια της εγχώριας showbiz πήραν την απόφαση να πάρουν διαζύγιο, προκαλώντας συζητήσεις επί των συζητήσεων. Ποια είναι αυτά;

Πέτρος Κωστόπουλος – Τζένη Μπαλατσινού: Επρόκειτο για ένα από τα πολύκροτα διαζύγια της σεζόν. Ήταν στις αρχές Ιουλίου, όταν απέστειλαν στα δημοσιογραφικά γραφεία μία λιτή ανακοίνωση, πως πήραν την «απόφαση να χωρίσουμε και να διατηρήσουμε ανέπαφα όλα τα αποθέματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης. Παραμένουμε πάνω απ’ όλα οικογένεια και ομάδα στη δουλειά μας», ενώ στη συνέχεια είχαν προσθέσει: «Οι ωραιότεροι καρποί των 20 χρόνων σχέσης και 18χρόνων γάμου είναι τα τρία υπέροχα παιδιά μας». Φυσικά, ο χωρισμός του διάσημου ζευγαριού είχε γίνει πολύ νωρίτερα, αλλά εκείνη τη χρονική στιγμή θεώρησαν ότι ήταν η κατάλληλη για να το πουν.
Χριστίνα Πολίτη – Σωτήρης Φουρτουλάκης: Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της showbiz. Όμως, και ο γάμος της Χριστίνας Πολίτη και του Σωτήρη Φουρτουλάκη, πέρασε τη φάση του «επαναπροσδιορισμού» του, όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει η δημοσιογράφος. Έτσι, το ζευγάρι οδηγήθηκε στο διαζύγιο, το οποίο και εκδόθηκε στις 5 Νοεμβρίου. Μάλιστα, σε δηλώσεις της η γνωστή δημοσιογράφος δεν έκρυψε το ενδεχόμενο ότι μπορεί να παντρευτούν ξανά, ενώ δεν παρέλειψε να πετάξει το καρφί της, λέγοντας πως «δεν μπορώ να μένω σε ψεύτικες σχέσεις».
Τζώνη Καλημέρης- Μαρία Ιωάννου: Ο συγκεκριμένος γάμος από πολλούς κοσμικούς χαρακτηριζόταν ως «τέλειος», αφού δεν μπορούσε ο ένας χωρίς τον άλλον, αλλά ούτε και έδωσαν ποτέ αφορμή για «τροφή» σε δημοσιεύματα περί κρίσης. Όλα τα ωραία, όμως, κάποια στιγμή τελειώνουν. Έτσι, και ο έγγαμος βίος του Τζώνη Καλημέρη και της Μαρίας Ιωάννου, ύστερα από 13 χρόνια κοινής πορείας. Συγκεκριμένα, η έκδοση του διαζυγίου βγήκε στα μέσα Σεπτεμβρίου, με το ζευγάρι να διατηρεί άριστες σχέσεις, για χάρη των δυο παιδιών τους: Του Λεωνίδα και του Αλέξανδρου. Όσοι γνώριζαν καλά το ζευγάρι, λένε ότι τα πρώτα γκρίζα σύννεφα, άρχισαν να εμφανίζονται από τον Ιανουάριο του 2014, αλλά προσπάθησαν να σώσουν τον γάμο τους.
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου- Βαγγέλης Μητρογιάννης: Τον Μάρτιο του 2014 και έχοντας συμπληρώσει περίπου δυόμιση χρόνια γάμου, το ζευγάρι δεν είναι μαζί! Μάλιστα, την είδηση είχε κάνει γνωστή ο επιχειρηματίας μέσα από ανακοίνωση του, αιφνιδιάζοντας τον οικογενειακό αλλά και τον φιλικό του κύκλο. Ωστόσο, το στενό περιβάλλον της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου και του Βαγγέλη Μητρογιάννη, γνώριζαν τις προσπάθειες τους για να τα ξανά βρουν.
Κώστας Κόκλας- Κατερίνα Σούλη: Ακόμη ένα διαζύγιο που έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία, κατά τη θερινή περίοδο, ήταν αυτό του Κώστα Κόκλα και της Κατερίνας Σούλη, ύστερα από πολλά χρόνια γάμου. Οι ίδιοι προσπάθησαν να το κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον χωρισμό τους, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη της η Κατερίνα Σούλη: «Έχουμε μία όμορφη και πολιτισμένη σχέση. Έχουμε περάσει υπέροχες στιγμές μαζί, έχουμε νιώσει ωραία συναισθήματα, μα πάνω από όλα μοιραζόμαστε την ευθύνη ενός παιδιού που λατρεύουμε και οι δύο», για να προσθέσει στη συνέχεια: «Όταν δύο άνθρωποι επιλέγουν να μην είναι πια μαζί, δεν υπάρχει λόγος να προκληθεί θυμός και οργή».
Τόνυ Δημητρίου- Νίνα Αλτάνη: Ύστερα από δέκα χρόνια έγγαμου βίου, χωριστούς δρόμους αποφάσισαν, τον Νοέμβριο, να ακολουθήσουν και ο Τόνυ Δημητρίου με τη Νίνα Αλτάνη. Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει λίγες μέρες μετά τον γάμο του, είχε πει πως «όταν κάτι φτάσει στο τέλος του, αφού πρώτα έχεις κάνει τις κατάλληλες προσπάθειες, είναι καλύτερα να χωρίσεις». Η συγκεκριμένη απόφαση ήταν κοινή, ενώ οι δυο τους προσπαθούν να έχουν όσο γίνεται καλύτερες σχέσεις για χάρη των παιδιών τους.
Βασίλης Νομικός- Μάριον Μιχελιδάκη: Για πολλούς ήταν ένα από τα πιο όμορφα και ευτυχισμένα ζευγάρια, ενώ πάντα διατηρούσαν χαμηλούς τόνους. Ήταν για περίπου 12 χρόνια παντρεμένοι, αλλά η τριβή και οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, ήταν αρκετά για να δημιουργήσουν τα πρώτα γκρίζα σύννεφα στη σχέση τους.
Αλέξανδρος Λούβαρης- Χρυσάνθη Ντάφλα: Τον Φεβρουάριο του 2014, το ζευγάρι επέλεξε να τραβήξει και επισήμως χωριστούς δρόμους, έχοντας υπογράψει το συναινετικό διαζύγιο. Ο επιχειρηματίας και το μοντέλο, αποφάσισαν να δώσουν οριστικά τέλος στον γάμο τους, κατόπιν ώριμης σκέψης. Φυσικά, η είδηση του χωρισμού τους, αιφνιδίασε το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.
Πάνος Μεταξόπουλος- Ζωή Βάιλα: Στα τέλη του καλοκαιριού επέλεξαν να ρίξουν τους τίτλους τέλους του γάμου τους, ο Πάνος Μεταξόπουλος και η Ζωή Βάιλα, μετά από εννέα χρόνια κοινής πορείας. Οι δυο τους υπέγραψαν συναινετικό διαζύγιο, αφού δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν την κρίση στον γάμο τους. Ωστόσο, ο χορογράφος και η πρώην σύζυγος του, διατηρούν άριστες σχέσεις.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης- Εύα Σωμωράκη: Τον Μάιο του 2014 ο τραγουδιστής και η –τότε- σύζυγος του, αποφάσισαν να πάρουν συναινετικό διαζύγιο, εξαιτίας της έλλειψης επικοινωνίας, αλλά και το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να κάνουν ευτυχισμένο ο ένας τον άλλον. Όμως, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Εύα Σωμωράκη προτίμησαν να μείνουν δύο καλοί φίλοι.
Σπύρος Μισθός- Δήμητρα Ακουρου: Λίγες ημέρες πριν την εκπνοή του 2014, ο Σπύρος Μισθός και η Δήμητρα Ακουρου αποφάσισαν να προχωρήσουν στην έκδοση του διαζυγίου, αφού δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τα οικογενειακά προβλήματα. Ωστόσο, ο ηθοποιός αρνείται να φύγει από το σπίτι που μένουν μαζί, αλλά το παν γι’ αυτούς είναι τα παιδιά τους!
Στέλιος Διονυσίου- Μαριλίτα: Το ζευγάρι δεν είχε δώσει ποτέ αφορμή για σχόλια και όλοι νόμιζαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ωστόσο, ο τραγουδιστής έδωσε πρόσφατα συνέντευξη και τους διέψευσε, λέγοντας πως μία σειρά από ατυχή περιστατικά «οδηγούν μια σχέση στη διάλυση και έναν γάμο στο διαζύγιο». Παρ’ όλα αυτά, ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία του διαζυγίου, μέχρι τουλάχιστον κάποιος από τους δύο να βρει καινούργιο σύντροφο. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR