counter

"Σύρραξη" ανάμεσα σε Ρόκκο και Λιάγκα: "Είναι αχάριστος!" Ποια η αντίδραση του παρουσιαστή;

"Σύρραξη" ανάμεσα σε Ρόκκο και Λιάγκα: "Είναι αχάριστος!" Ποια η αντίδραση του παρουσιαστή;
"Σύρραξη" ανάμεσα σε Ρόκκο και Λιάγκα: "Είναι αχάριστος!" Ποια η αντίδραση του παρουσιαστή;

Γιώργος Λιάγκας

H κόντρα Στέλιου Ρόκκου και Γιώργου Λιάγκα καλά κρατεί! Αυτή τη φορά με αφορμή μια νέα συνέντευξη του τραγουδιστή που παραχωρήθηκε σε εβδομαδιαίο περιοδικό και σε αυτή προέβη σε νέα επικριτικά σχόλια για τον παρουσιαστή.

Η συνέντευξή του σχολιάστηκε στον αέρα του Πρωινού το πρωί της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου και ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε την δική του απάντηση.

Τα επιθετικά σχόλια του Στέλιου Ρόκκου στον Γιώργο Λιάγκα:

Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Ρόκκος στην συνέντευξή του δήλωσε χαρακτηριστικά: "Ο Λιάγκας είναι αχάριστος, δεν σέβεται τίποτα, δεν τον βλέπεις, είναι αόρατος. Βρήκε και είπε διάφορα, ότι το παίζω πρώτο θέμα, ότι έχω χαθεί, ότι ο Ρέμος με ανέβασε και με κατέβασε κατηγορία. Για ποιον μιλάει; Για κανένα παιδάκι; Εγώ είχα ήδη 10 χρόνια καριέρα πριν καν ο Μαλέλης τον βάλει να κάνει δελτίο. Με παρακαλούσε να πάω στην εκπομπή για να ανεβάσω τα νούμερα".

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στα σχόλια του Στέλιου Ρόκκου:

Ο Γιώργος Λιάγκας προσπάθησε να χειριστεί τα σχόλιά του επιστρατεύοντας μια δόση χιούμορ αρχικά και ψυχραιμία αργότερα: "Ευχαριστώ τον Στέλιο Ρόκκο. Είναι ο μόνος άνθρωπος που αναγνωρίζει ότι δεν είμαι χοντρός, ο μόνος άνθρωπος στην Ελλάδα. Όσο και να με βρίζει, τον ευγνωμονώ, με είπε αδύνατο." Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: "Είμαι σίγουρος ότι ο Στέλιος δεν έχει δει αυτά που έχω πει γιατί αυτά που λέει ότι έχω πει δεν τα έχω πει ποτέ. Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει ακόμα κι αν είναι από εσφαλμένη αφετηρία.

Λίγο μετά ο παρουσιαστής ανέφερε κάτι που δεν είχε ξαναειπωθεί δημοσίως: "Αν και δεν ήθελα να το πω, θα το πω. Ο Ρόκκος έφυγε με άσχημες συνθήκες από μια συνεργασία και από μαγαζί με το οποίο είχε δώσει λόγο τιμής. Προφανώς επειδή γνώριζε την φιλική σχέση που διατηρώ με ανθρώπους που είναι στο ιδιοκτησιακό καθεστώς θεωρεί ότι με έβαλαν εκείνοι. Έχει λάθος όμως. Ισχύει ότι ανέβηκε κατηγορία μετά την συνεργασία του με τον Στέλιο Ρόκκο αλλά έχει και δική του αξία.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό στο video που ακολουθεί:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR