counter

Σύννεφα στη σχέση γνωστού ζευγαριού της ελληνικής showbiz

Σύννεφα στη σχέση γνωστού ζευγαριού της ελληνικής showbiz
Σύννεφα στη σχέση γνωστού ζευγαριού της ελληνικής showbiz

Σύννεφα φαίνεται πως έχουν σκεπάσει τους τελευταίους μήνες τη σχέση της Φελισια Λαπάτη με τον Μιχάλη Αντιώτη.

Το ζευγάρι που λίγους μήνες πριν απέκτησε το πρώτο του παιδί και είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, προγραμμάτιζε να κάνει τον γάμο του μαζί με τη βάφτιση του γιού της. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews και την Αλεξάνδρα Αντωνίου, το σενάριο αυτό έχει παγώσει μιας και πολλά καθημερινά προβλήματα ήρθαν στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν.

Η σχέση τους παραμένει άριστη σε ότι έχει να κάνει με την ανατροφή του γιού τους ο οποίος αποτελεί και την απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή και των δυο. Τόσο η Φελίσια Λαπάτη όσο και ο Μιχάλης Αντιωτης φροντίζουν να μην λείπει τίποτα από το παιδί τους για αυτό και συναντιούνται συχνά προκειμένου να περνούν χρόνο οι τρείς τους σαν οικογένεια.

Η Φελίσια Λαπάτη, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ζει προς το παρόν με τη μητέρα της η οποία τη βοηθά και τη συμβουλεύει.

Τα συναισθήματα του ζευγαριού παραμένουν μπερδεμένα και ενώ μπορεί και οι δυο να έχουν διαγράψει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις κοινές τους φωτογραφίες, πρόσφατα είδαμε ένα κοινό story από τη συμμετοχή τους σε αιμοδοσία.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR