counter

Συνεργασία έκπληξη για την Όπρα Γουίνφρεϊ και τον πρίγκιπα Χάρι!

Συνεργασία έκπληξη για την Όπρα Γουίνφρεϊ και τον πρίγκιπα Χάρι!
Συνεργασία έκπληξη για την Όπρα Γουίνφρεϊ και τον πρίγκιπα Χάρι!

Μία συνεργασία έκπληξη ετοιμάζει ο πρίγκιπας Χάρι και η Όπρα Γουίνφρεϊ.

Συγκεκριμένα, οι δύο τους εργάζονται πυρετωδώς για τη δημιουργία μιας σειράς ντοκιμαντέρ με θέμα την ψυχική υγεία η οποία θα μεταδοθεί του χρόνου σε διαδικτυακό κανάλι.

Την είδηση έκανε γνωστή το Press Association, επικαλούμενο σε ανακοίνωση των Ανακτόρων του Κένσινγκτον.

«Πιστεύω πράγματι ότι η καλή ψυχική υγεία --ψυχική ευεξία-- είναι το κλειδί για ισχυρή ηγεσία, παραγωγικές κοινότητες και ανθρώπους με στόχους και όραμα. Η ελπίδα μας είναι αυτή η σειρά να είναι θετική, διαφωτιστική και χωρίς αποκλεισμούς. Στόχος είναι η σειρά να μοιραστεί σπάνιες ιστορίες προσωπικοτήτων που αντιστάθηκαν στις πιο δύσκολες καταστάσεις, από το μεγαλύτερο σκοτάδι, και να προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους μας να κατανοήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και όσους είναι γύρω μας», αναφέρει σε ανακοίνωση ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος είναι περήφανος για αυτή του τη συνεργασία με την  'Οπρα Γουίνφρεϊ.

Ο δούκας του Σάσεξ και η μεγάλη τηλεοπτική σταρ είναι οι "συν-δημιουργοί και οι παραγωγοί" της σειράς "αρκετών επεισοδίων", διευκρίνισαν τα Ανάκτορα. Το εγχείρημά του αυτό στηρίζεται κυρίως "στη δουλειά που κάνει επί μακρόν ο πρίγκιπας Χάρι στα θέματα ψυχικής υγείας και σε πρωτοβουλίες στον τομέα αυτό".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR