counter

Συνδύασε υπέροχα σακάκι με παπούτσι!

Συνδύασε υπέροχα σακάκι με παπούτσι!
Συνδύασε υπέροχα σακάκι με παπούτσι!

Η Olivia Palermo δεν πρόλαβε να επιστρέψει από την Ισπανία και ξαναέπεσε με τα μούτρα στη δουλειά. Αυτή τη φορά έκανε φωτογράφιση στη Νέα Υόρκη όμως δεν υπολόγισε τον παράγοντα της χειμωνιάτικης παγωνιάς που έχει αρχίσει να μας συντροφεύει για τα καλά, πόσο μάλλον στη Νέα Υόρκη που κάθε χρόνο κάνει και πολύ βαρείς χειμώνες…

Στην αρχή η Olivia Palermo φορούσε ένα στενό blue jean, κόκκινο πουκάμισο και μάλλινο κόκκινο-μπλε-άσπρο ριγέ παλτό. Το παλτό είχε ταιριάξει ασορτί με τις υπέροχες pointed γόβες της που ήταν στους ίδιους χρωματικούς τόνους. Αργότερα έριξε πάνω της ένα ακόμα πανωφόρι πιο ζεστό αυτή τη φορά, αφού επρόκειτο για ένα ταμπά sheepskin μακρύ πανωφόρι.

Μάλιστα μετά από αυτή τη φωτογράφιση ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter “έχει έρθει η ώρα να βγάλετε από τη ντουλάπα τα χειμερινά σας παλτό”.

H Olivia Palermo πρόσφατα βραβεύτηκε στην Ισπανία στα Fashion Prix Awards του Marie Claire για την συμμετοχή της στο χώρο της μόδας όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή την εποχή επικεντρώνεται στο μόντελινγκ αλλά και στην προσωπική της συλλογή ρούχων.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR