counter

Δείτε ποιοι celebrities βρίσκονται αυτές τις μέρες στη Μύκονο! Από τον φακό του FTHIS.GR

Δείτε ποιοι celebrities βρίσκονται αυτές τις μέρες στη Μύκονο! Από τον φακό του FTHIS.GR
Δείτε ποιοι celebrities βρίσκονται αυτές τις μέρες στη Μύκονο! Από τον φακό του FTHIS.GR

Λίγες μέρες είναι που έχει μπει ο Αύγουστος και στην Μύκονο έχουμε παρέλαση επωνύμων .Οι αφίξεις διαδέχονται η μια την άλλη και οι φωτογράφοι έχουν πάρει φωτιά!

Ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού ΖelJko Obradovic είπε να πετάξει για λίγο το κουστούμι του και να φορέσει το μαγιό του για μερικές μέρες χαλάρωσης στο κυκλαδίτικο νησί. Ο φακός τον απαθανάτισε σε γνωστή παραλία να κάνει το μπάνιο του, αλλά και στην νυχτερινή του έξοδο, χωρίς όμως να εγκαταλείπει το κινητό του μιας και οι έννοιες του τον ακολουθούν και στις διακοπές.

Ο κορυφαίος σχεδιαστής Valentino επέλεξε το ελληνικό νησί να κάνει ένα μέρος των διακοπών του, αφού όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν αγαπάει ιδιαίτερα την Ελλάδα. Στην θαλαμηγό του εκτός από τον συνεργάτη του και καλό του φίλο Giancarlo Giammeti, φιλοξενούσε και την ιέριεια του στιλ Οlivia Palermo με τον καλό της Johannes Huebl.Τα φλας  των φωτογράφων "άστραφταν" σε κάθε τους έξοδο.

Την Μύκονο επέλεξε και ο μπασκετμπολίστας Νίκος Μαντζιώρης για τα μπάνια του, παρέα με την σύντροφο του, Πόλυ Τουφοπούλου.Το ζευγάρι δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητο μιας και οι δυο τους διαθέτουν αψεγάδιαστα κορμιά.

Σε νυχτερινή έξοδο στα πολυσύχναστα Ματογιάννια είδαμε την Βιβή Τσιάμη, μόνη χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη καθώς και την Βάνα Μπάρμπα η οποία προετοιμασμένη για τον δυνατό αέρα επέλεξε τζιν παντελόνι και μπουφάν. Το νησί των ανέμων επέλεξε και ο επιχειρηματίας Τζίμης Σταθοκωστόπουλος που νυχτοπερπάτησε στα σοκάκια του νησιού.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR