counter

Συγκλονίζει ο Νίκος Πολυδερόπουλος για τον θάνατο του αδελφού του: "Εδώ και 4 μήνες δεν μπορούμε να μάθουμε από τι έφυγε"

Συγκλονίζει ο Νίκος Πολυδερόπουλος για τον θάνατο του αδελφού του: "Εδώ και 4 μήνες δεν μπορούμε να μάθουμε από τι έφυγε"
Συγκλονίζει ο Νίκος Πολυδερόπουλος για τον θάνατο του αδελφού του: "Εδώ και 4 μήνες δεν μπορούμε να μάθουμε από τι έφυγε"

Στην εκπομπή, «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου 6/4 ο Νίκος Πολυδερόπουλος ο οποίος παραχώρησε στην Ναταλία Γερμανού μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μέσα σε όλα ο ηθοποιός συγκλόνισε με τα όσα είπε για τον θάνατο του αδερφού του, Παντελή ο οποίος ανήμερα Χριστουγέννων άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 28 ετών.

«Πολλές φορές σε αυτές τις περιπτώσεις αμφιταλαντεύεσαι γιατί είναι άδικο και το αιφνίδιο – να μιλάς με τον αδελφό σου τη μια μέρα και την άλλη να μη μιλάς και να μην ξέρεις γιατί δεν μιλάς – καλό είναι να το αναφέρω και αυτό. Δεν ξέρουμε γιατί και πώς έφυγε. Ντρέπομαι γιατί εδώ και 4 μήνες δεν μπορούμε να μάθουμε από τι έφυγε ο αδερφός μας, όπως και άλλα 275 άτομα. Ο αδερφός μου έφυγε όρθιος, ήταν υγιέστατος και δεν μπορούμε να μάθουμε πώς έφυγε. Εγώ έχω τη φωνή και το βήμα και θέλω να το πω. Δεν ξέρω ποιον να κρίνω και με ποιον να τα βάλω. Αλλά αυτοί που ακούν, ας κάνουν κάτι να αλλάξουν αυτή τη χώρα που μην πω τι είναι», ανέφερε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Δείτε επίσης - Νίκος Πολυδερόπουλος: Ξεκαθαρίζει για την απομάκρυνσή του από την παράσταση "Μάρτυρας Κατηγορίας"

Στη συνέχεια ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Όλοι θα φύγουμε κάποια στιγμή, είναι θέμα τύχης που ζούμε. Η απώλεια κλόνισε την πίστη μου. Οφείλουμε από τη στιγμή που ξέρουμε ότι κάποια στιγμή θα φύγουμε, να κάνουμε κάτι καλό, ώστε αυτοί που μένουν πίσω να παίρνουν παραδείγματα για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι».

«Νιώθω ότι έφυγε ένα κομμάτι από δίπλα μου, αλλά έχει πάει από πάνω μου. Σκεπάζει την οικογένειά μου. Μια ενέργεια που δεν φαίνεται αλλά κάπου είναι. Δεν τα έχω βάλει με τον Θεό, γιατί πριν δεν ξέρουμε που είμαστε. Μετά δεν ξέρουμε που θα είμαστε. Λες εύχομαι να υπάρχει κάτι. Αν δεν υπάρχει τι; Να κάνουμε καλές πράξεις για να μείνει κάτι πίσω μας. Δεν έφυγα ή ήρθα στον Θεό, πιστεύω στον άνθρωπο και θεωρώ ότι ο Θεός είναι μέσα μας, μας έχει δώσει κομμάτι του. Δεν τα βρήκαμε όλα έτοιμα, έχω παλέψει για να τα κατακτήσω», εξομολογήθηκε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Νίκος Πολυδερόπουλος για τον θάνατο του αδερφού του:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR