counter

Νίκος Πολυδερόπουλος: Ξεκαθαρίζει για την απομάκρυνσή του από την παράσταση "Μάρτυρας Κατηγορίας"

Νίκος Πολυδερόπουλος: Ξεκαθαρίζει για την απομάκρυνσή του από την παράσταση "Μάρτυρας Κατηγορίας"
Νίκος Πολυδερόπουλος: Ξεκαθαρίζει για την απομάκρυνσή του από την παράσταση "Μάρτυρας Κατηγορίας"

Στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα” μίλησε ο Νίκος Πολυδερόπουλος και αναφέρθηκε στην απομάκρυνσή του από την παράσταση “Μάρτυρας Κατηγορίας” την επόμενη σεζόν.

Δείτε επίσης! Θοδωρής Κατσαφάδος για Νίκο Πολυδερόπουλο: "Μόλις ήρθε από το μνημόσυνο του αδελφού του τού είπαν ότι δεν θα συνεχίσει στην παράσταση"

Όσα είπε ο Νίκος Πολυδερόπουλος

«Κανένας δεν υποχρεώνει κανέναν, ο καθένας μπορεί να πει μια άποψη στην παράσταση. Ήταν μια παράσταση η οποία πάει πάρα πολύ καλά, όταν γίνεται κάτι sold out τι αναβάθμιση θέλεις να κάνεις δεν ξέρω. Την αντικατάσταση στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν την καταλαβαίνω.

Είχαμε κλείσει να είμαστε στην παράσταση, εγώ συζητούσα τα οικονομικά και ο σκηνοθέτης με πήρε ο άνθρωπος και μου είπε θέλω να είμαστε μαζί και του χρόνου, ο παραγωγός με είχε πάρει και μου είπε θέλω να είμαστε μαζί, υπήρχε μια συμφωνία στο οικονομικό και ανακοινώθηκε ότι δε θα είμαστε στην παράσταση. Το θέμα δεν είναι ότι μου το ανακοίνωσαν σε μια δύσκολη στιγμή, είναι ο τρόπος που ανακοινώθηκε. Ο κάθε σκηνοθέτης μπορεί να θέλει να αλλάξει το cast του, με έναν πιο σοβαρό λόγο θα έλεγα. Ο λόγος είναι ότι δεν ταιριάζουμε με κάποιον συνάδελφο καλλιτεχνικά. Οφείλω να το σεβαστώ και από μια παράσταση που δε μας θέλουν φεύγουμε, δε μας διώχνει κάποιος.

Δεν θα έλεγα ότι έχει συμβεί κάποιο έντονο… δεν μπορώ να καταλάβω, δεν ξέρω. Δεν θεωρώ ότι μπορούμε να δώσουμε συνέχεια σε κάτι τέτοιο, ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του και δέχεται και τις συνέπειές του. Με το γεγονός που συνέβη, κατάλαβα ότι η ζωή χτυπά πιο δυνατά από τους ανθρώπους. Αυτά που γίνονται και αυτά που συζητάμε τώρα, τα βλέπω πολύ διαφορετικά. Είναι μικρά μπροστά στα άλλα. Είναι σαν ψέμα αυτό που συμβαίνει φέτος, πάμε για τα επόμενα που έρχονται», είπε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Να σημειώσουμε, πως ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστεί κανονικά στην παράσταση του θεάτρου Άνεσις μέχρι και την Κυριακή των Βαΐων.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR