counter

Συγκλονίζει η θεία του Νίκου Ρόκκου: "Η μάνα του ό,τι είχαμε στο τραπέζι, τα πέταξε όλα κάτω. Τράβαγε τα μαλλιά της"

Συγκλονίζει η θεία του Νίκου Ρόκκου: "Η μάνα του ό,τι είχαμε στο τραπέζι, τα πέταξε όλα κάτω. Τράβαγε τα μαλλιά της"
Συγκλονίζει η θεία του Νίκου Ρόκκου: "Η μάνα του ό,τι είχαμε στο τραπέζι, τα πέταξε όλα κάτω. Τράβαγε τα μαλλιά της"

Ο θάνατος του Νίκου Ρόκκου έχει συγκλονίσει την τοπική κοινότητα της Λήμνου.

Ο 50χρονος αδελφός του Στέλιου Ρόκκου, πνίγηκε την ώρα που είχε πάει για ψαροντούφεκο και οι αρμόδιες αρχές τον εντόπισαν στην βάρκα του χωρίς τις αισθήσεις του στην θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του χωριού Παναγιά.

Σήμερα Τετάρτη 3 Ιανουαρίου, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο “αντίο” στον Νίκο Ρόκκο σε κλίμα βαθιάς οδύνης.  

Δείτε! Νίκος Ρόκκος: Τραγική φιγούρα η μητέρα του στην κηδεία! Έχασε μέσα σε 2 χρόνια, 2 παιδιά

Η θεία του Νίκου Ρόκκου, Στρατούλα, μετά την κηδεία του μίλησε στην εκπομπή “Live News” και τον Νίκο Ευαγγελάτο. Η ίδια περιέγραψε την αντίδραση της μητέρα του Νίκου Ρόκκου, όταν έμαθε τον θάνατό του.

Όσα είπε η θεία του Νίκου Ρόκκου

«Ήταν 11 το βράδυ του Σαββάτου. Ο γιος μου, Παναγιώτης που έχει την ίδια ηλικία με τον Νίκο, δουλεύει στη βίλα του Στέλιου. Το βράδυ λοιπόν, ήρθε το παιδί μου και μου λέει, “Μαμά να σου πω κάτι, αλλά μη φωνάξεις”. Εγώ με την οικογένεια είμαι πολύ δεμένη. Χαρές και λύπες τα έχουμε περάσει όλα μαζί με την κυρία Νίτσα, με έχει σαν αδελφή της.

Ρώτησα τον γιο μου τι έγινε και μου είπε ότι χάθηκε ο Νίκος. Τον ρώτησα πως χάθηκε και μου λέει, “Πνίγηκε”. Δεν το πίστευα. Σηκώθηκα, έβαλα τα ρούχα μου, πάω στο σπίτι της Νίτσας, με βλέπει και μου λέει, “τι έγινε;” της είπα, “Ήρθα να σου κάνω παρέα. Για τον Νίκο είναι αλήθεια;” και μου λέει, “Ναι, τον ψάχνουν”.

Το ένστικτο της μάνας όμως… Ήμασταν με άλλες 2-3 γυναίκες και μας έλεγε, “Μου λέτε ψέματα. Ο Νίκος δεν υπάρχει”. Την ηρεμήσαμε με άλλες συζητήσεις. Ξημέρωσε, ήρθε ο ανιψιός της ο Στέλιος, την κράτησε στην πλάτη και εκείνη άρχισε να φωνάζει, “Τι έγινε; Έφυγε και ο Νίκος μου;” με αναφιλητά.

Ό,τι είχαμε στο τραπέζι, τα πέταξε όλα κάτω. Τράβαγε τα μαλλιά της. Αυτή τη σκηνή δε θα την ξεχάσω. Ζήταγε να φύγει. Έσπαγε ό,τι έβρισκε. Φώναζε ότι έχασε δεύτερο παιδί. Ήρθανε μετά τα παιδιά της και την ηρεμήσανε. Ο Νίκος ήταν ένα δραστήριο παιδί, είχε όνειρα. Δε θα ξεχάσω τη μέρα που βγήκε πρόεδρος, που ήμασταν στην καφετέρια και είχαν μουσική, χαρές, να μας κερνάει, να μας φέρνει σουβλάκια να φάμε, η χαρά του δε λεγόταν. Τον αγκαλιάζαμε, τον φιλούσαμε…», είπε η θεία του Νίκου Ρόκκου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Facebook @Rokkos Nikos

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR