counter

Σώτης Βολάνης: Η πραγματική καταγωγή, τα τραγούδια και ο αλκοολισμός

Σώτης Βολάνης: Η πραγματική καταγωγή, τα τραγούδια και ο αλκοολισμός
Σώτης Βολάνης: Η πραγματική καταγωγή, τα τραγούδια και ο αλκοολισμός

Μπορεί να έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά ο Σώτης Βολάνης παραμένει πάντα ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Αναζητήσεις για την καταγωγή, τα τραγούδια αλλά κα την μάχη του με τον αλκοολισμό, είναι εξαιρετικά συχνές και εμείς συγκεντρώσαμε όσα θέλετε να ξέρετε για εκείνον.

Σώτης Βολάνης: Η καταγωγή, το «Πόσο μου λείπει» και το βιογραφικό

  • Ο Σώτης Βολάνης κατάγεται από μουσική οικογένεια.
  • Ο ίδιος γεννήθηκε το 1971 στην Ακρολίμνη του Δήμου Πέλλας από γονείς Ρομά και το πραγματικό του όνομα είναι Σωτήρης Σταυρίδης.
  • Παίζει μουσική από 13 ετών και η μεγαλύτερή του επιτυχία είναι το «Πόσο μου λείπει», για το οποίο μάλιστα χρειάστηκε ένα μήνα προκειμένου να το γράψει. 

  • Άλλες μεγάλες επιτυχίες που έχει γράψει ο Σώτης Βολάνης είναι το “Θέλω να δώ”, “Που να ΄σαι τώρα”, “Καθρέφτης”, “Μωράκι μου”, “Να μ΄αγαπάς”. Έχει φανατικούς θαυμαστές στην Ελλάδα και το εξωτερικό και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία τα καινούργια του τραγούδια.

Σώτης Βολάνης: Ο αλκοολισμός

Ο Σώτης Βολάνης εξομολογήθηκε πριν 10 χρόνια ότι βρίσκεται σε φάση απεξάρτησης από το αλκοόλ, καλεσμένος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια. “Αποφάσισα να δώσω τη μάχη μου, να παλέψω και να γλιτώσω από αυτή τη μάστιγα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Ο λόγος που το έριξα στο ποτό είναι γιατί είμαι εσωστρεφής και δεν εκφράζω τα συναισθήματά μου”, υπογράμμισε το 2010 ο Σώτης Βολάνης οποίος είχε υποσχεθεί: “Δεν πρόκειται να ξαναβάλω γουλιά στο στόμα μου”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR