counter

Σωτήρης Τσαφούλιας για Άννα Μενενάκου: “Δεν είναι η σύντροφός μου το αξεσουάρ μου, εγώ είμαι το δικό της”

Σωτήρης Τσαφούλιας για Άννα Μενενάκου: “Δεν είναι η σύντροφός μου το αξεσουάρ μου, εγώ είμαι το δικό της”
Σωτήρης Τσαφούλιας για Άννα Μενενάκου: “Δεν είναι η σύντροφός μου το αξεσουάρ μου, εγώ είμαι το δικό της”

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας το πρωί της Παρασκευής παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη.

Ο δημοφιλής σκηνοθέτης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύντροφό του Άννα Μενενάκου, στη σχέση με τις κόρες του αλλά και τα γυρίσματα με τη Μαίρη Χρονοπούλου.

Όσα δήλωσε ο Σωτήρης Τσαφούλιας  

«Με τις κόρες μου δε μιλάμε πολύ για τη δουλειά μου, ζητάω όμως την άποψή τους γιατί αυτό που κάνω δε θέλω να τις φέρει σε δύσκολη θέση. Έχω πολύ καλή σχέση με τη μητέρα των παιδιών μου, δε θα μπορούσε να ήταν αλλιώς, τα κορίτσια μου είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω στη ζωή μου. Είναι ζητούμενο πάντα η νέα μου σχέση να έχει καλή σχέση με τις κόρες μου. Η Άννα Μενενάκου με επέλεξε να με κάνει κομμάτι στη ζωή της, είναι σεξιστικό να λένε “η σύντροφος του Τσαφούλια” και άδικο. Δεν είναι η Άννα αξεσουάρ μου, εγώ είμαι δικό της» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

«Είναι ζητούμενο πάντα η νέα μου σχέση να έχει καλή σχέση με τις κόρες μου. Η Άννα Μενενάκου με επέλεξε να με κάνει κομμάτι στη ζωή της, είναι σεξιστικό να λένε “η σύντροφος του Τσαφούλια” και άδικο. Δεν είναι η Άννα αξεσουάρ μου, εγώ είμαι δικό της» εξομολογήθηκε για την σύντροφό του.

Τέλος, ο Σωτήρης Τσαφούλιας παραδέχτηκε: «Έχω υπάρξει σκληρός και απαιτητικός ως σκηνοθέτης, αλλά όχι κακοποιητικός. Δεν έχει καμία σχέση η εισαγωγή της Μαίρης Χρονοπούλου στο νοσοκομείο με τα γυρίσματά μας. Η Μαίρη μπήκε στο νοσοκομείο 9 ημέρες αφού τελείωσαν τα γυρίσματα που κάναμε».

Δείτε επίσης - Σωτήρης Τσαφούλιας: Η εξομολόγηση για τη σχέση με τις κόρες του, το διαζύγιό του, την Άννα Μενενάκου και το metoo

Δείτε παρακάτω τα σχετικά αποσπάσματα από την συνέντευξη του:

 

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR