counter

Σωτήρης Δούβρης: Έχεις δει την πανέμορφη σύζυγο του πρωταγωνιστή από το IQ160;

Σωτήρης Δούβρης: Έχεις δει την πανέμορφη σύζυγο του πρωταγωνιστή από το IQ160;
Σωτήρης Δούβρης: Έχεις δει την πανέμορφη σύζυγο του πρωταγωνιστή από το IQ160;

Ο ηθοποιός Σωτήρης Δούβρης, μπορεί να είναι στην σειρά IQ 160 πρών σύντροφος της Πηνελόπης, στην πραγματική ζωή όμως είναι ένας ευτυχισμένος σύζυγος και μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε δει στο Facebook να ποζάρει μαζί με την εκλεκτή της καρδιάς του.

Σωτήρης Δούβρης: Η σύζυγός του

Ο Σωτήρης Δούβρης και η σύζυγός του, παντρεύτηκαν το 2017 στο Ελατοχώρι της Πιερίας, σε μια τελετή με λιγοστούς καλεσμένους. Η Ειρήνη, όπως λέγεται η μελαχρινή καλλονή που τον μάγεψε είναι εκπαιδευτικός και οι δυο τους έχουν και μια κόρη μαζί. "Μου μοιάζει πάρα πολύ η κόρη μου -και εμφανισιακά και σαν χαρακτήρας απ’ ό,τι φαίνεται. Είναι σα να έχω έναν καθρέφτη σε μικρότερο μέγεθος απέναντί μου κι έτσι γνωρίζω καλύτερα τον εαυτό μου. Είναι πολύ μεγάλη χαρά, με γεμίζει πάρα πολύ, είναι και αρκετά κουραστικό, δε θα πω ψέματα, ειδικά όταν μεγαλώνεις ένα παιδί όπως το μεγαλώνουμε εμείς χωρίς βοήθεια από γιαγιάδες-παππούδες, γιατί δεν έχουμε κανέναν εδώ στην Αθήνα. Το πιο όμορφο είναι ότι περνάει σε ένα άλλο επίπεδο η σχέση μου με τη γυναίκα μου. Τώρα, πέρα από αγαπημένο ζευγάρι, είμαστε και συνεργάτες σε έναν πολύ υψηλό στόχο: Να μεγαλώσουμε έναν άνθρωπο.

Διαβάστε επίσης: Νίκος Κοκλώνης: Έγινε νονός! Βάφτισε τη μικρή πρωταγωνίστρια της σειράς "IQ 160"

Και θα πω κάτι που ίσως είναι το πιο ρομαντικό πράγμα του κόσμου, ενώ δε θεωρώ τον εαυτό μου ρομαντικό. Καθώς μέσω της δουλειάς μου προσπαθώ να βοηθάω τον κόσμο να σκέφτεται κάτι άλλο έξω από τον εαυτό του, και με το Εργαστήρι βοηθώ ανθρώπους να εξελιχθούν, έχω λίγο ήσυχη τη συνείδησή μου, οπότε ελπίζω να παραδειγματίσω και την κόρη μου να έχει αυτά τα κίνητρα. Να βοηθήσει για κάτι ανώτερο", έχει πει για την οικογένειά του ο ηθοποιός.

Δείτε φωτογραφίες στις οποίες ο Σωτήρης Δούβρης και η σύζυγός του, ποζάρουν μαζί: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR