counter

Σωκράτης Κόκκαλης: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του

Σωκράτης Κόκκαλης: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του
Σωκράτης Κόκκαλης: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του

Θλίψη έχει προκαλέσει από χθες η είδηση του θανάτου του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών. Όπως γράφει η Espresso. ο μικρός γιος του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη, πριν από μερικά χρόνια, προτού ακόμη εργαστεί στις επιχειρήσεις του πατέρα του, έπαιζε μουσική ως dj σε nightclub κοσμοπολίτικων νησιών. ή σύχναζε σε λαμπερά πάρτι μαζί με άλλους γόνους οικογενειών.

Όμως κάποια στιγμή αποφάσισε να αφήσει πίσω τη μποέμικη ζωή και να χαράξει νέα πορεία στα προσωπικά του. Η γυναίκα που έκανε τον Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ να αποτραβηχτεί από τα κοσμικά ήταν η Μαρία Τσούτσια, κόρη του πρώην εκδότη, Γιώργου Τσούτσια και της γνωστής κοσμικογράφου, Αθηνάς Κασιμάτη.

Η χημεία του ερωτευμένου ζευγαριού ήταν μάλιστα τέτοια. ώστε ήταν θέμα χρόνου να συζήσει σε σπίτι στην Κηφισιά. Παράλληλα οι δυο τους κυκλοφορούσαν συνέχεια μαζί από τη Μύκονο έως τη Νέα Υόρκη, ενώ η Μαρία δεν δίσταζε να τον συνοδεύει και στο γήπεδο. Οι δυο τους ήταν μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια και πολλοί περίμεναν ότι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ και η Μαρία Τσούτσια κρατούσαν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τελευταία φορά που ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί, ήταν τον Δεκέμβριο του 2016. Οι δυο τους διασκέδασαν τότε σε γνωστό club στο Γκάζι.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR