counter

Survivor: Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα σε Μυριέλλα – Ευρυδίκη – Αθηνά – “Έχεις τελειώσει για μένα”

 Survivor: Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα σε Μυριέλλα – Ευρυδίκη – Αθηνά – “Έχεις τελειώσει για μένα”
Survivor: Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα σε Μυριέλλα – Ευρυδίκη – Αθηνά – “Έχεις τελειώσει για μένα”

Στο στόχαστρο της κόκκινης ομάδας έχει βρεθεί η Μυριέλλα Κουρεντή. Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor και λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Αθηνά Ευμορφιάδη ξεκίνησαν να κατηγορούν την συμπαίκτριά, καθώς, κατά τη γνώμη τους κάνει κωλοτούμπες.

Η Μυριέλλα Κουρεντή πήρε τότε τον λόγο και απάντησε στις συμπαίκτριές της λέγοντάς: «Η ομάδα έχει 8 μέλη. Αυτή τη στιγμή μίλησαν τα δύο και μπορεί να συμφωνεί και ένα τρίτο. Θεωρώ ότι δεν είναι η πλειοψηφία της ομάδας και θεωρώ πως δεν πιστεύει ολόκληρη η ομάδα ότι δημιουργώ προβλήματα. Τώρα τι ψέματα ισχυρίζεται η Ευρυδίκη ότι έχω πει και τι κωλοτούμπες έχω κάνει, νομίζω πως αυτό έχει φανεί και στη ψηφοφορία και στις σχέσεις με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας… Η Ευρυδίκη κάνει bullying. Χθες στον αγώνα καθόταν από πίσω μου και ψιθύριζε στην Αθηνά πως θα με καταστρέψει, ότι έχει πολλά ράμματα για τη γούνα μου και θα δω τι θα μου κάνει στο συμβούλιο»

«Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται. Δεν μπορούμε να πούμε μια κουβέντα και αμέσως μας βλέπει εχθρούς. Δεν μπορούμε να ολοκληρώσουμε, λέμε μια λέξη και λέει 100. Από την αρχή η Μυριέλλα κλαίγεται, μιλάει για θλάσεις και πάει για ατομική ασυλία και γίνεται ξαφνικά καλά. Δεν θα ασχοληθώ με την Μυριέλλα, απλά μην μου ξανά απευθύνει τον λόγο. Έχεις τελειώσει για μένα. Δεν έχω κάτι προσωπικό με την Μυριέλλα. Έχω βαρεθεί με τα ψέματά της», απάντησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από την πλευρά.

Ο Γιώργος Λιανός ζήτησε τότε την γνώμη του Λάμπρου Κωνσταντάρα, ο οποίος ανέφερε πως δεν μπορεί να πάει ξεκάθαρη θέση και τόνισε πως τα κορίτσια πρέπει να λύσουν μόνα τους την παρεξήγηση αυτή.

Από την άλλη πλευρά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου τόνισε πως τα πυρά που δέχθηκε η Μυριέλλα ήταν άδικα και πως η Ευρυδίκη και η Αθηνά είναι υπερβολικές με την στάση τους.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικά αποσπάσματα από το Survivor:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR