counter

Survivor - Σωτήρης Λαμάι: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση του

Survivor - Σωτήρης Λαμάι: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση του
Survivor - Σωτήρης Λαμάι: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση του

Η είσοδος του Σωτήρη Λαμάι στο "Survivor" ήταν σύντομη, ωστόσο ο 38χρονος επιχειρηματίας κατάφερε με την παρουσία του στον Άγιο Δομίνικο να προκαλέσει πολλές συγκρούσεις μέσα σε λίγο χρόνο.

Ο Σωτήρης Λαμάι αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης μετά από μόλις δύο εβδομάδες παρουσίας, καθώς ηττήθηκε στην τελική μονομαχία από τον συμπαίκτη του, Σταμάτη Ταλιαδανό.

Ο Σωτήρης Λαμάι επιστρέφει στην Ελλάδα και λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο αγαπημένο του TikTok.

"Καλησπέρα, Αλβανόβλαχος στον Άγιο Δομίνικο. Πήρα αυτά να δοκιμάσω, δεν ξέρω τι είναι. Θα πετάξουμε 20 ώρες και αύριο θα είμαστε Αθήνα. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους μέσα από την καρδιά μου. Τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους με την καρδιά μου. Δεν έχω ξαναπάρει ποτέ στη ζωή μου τόση αγάπη, δεν ξέρω αν την αξίζω κιόλας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς θα παραμείνουμε άνθρωποι ό,τι κι αν συμβεί", ακούγεται να λέει στο βίντεο ο Σωτήρης Λαμάι.

Διαβάσε επίσης: Survivοr: Ο Ρoμπ ούρησε δίπλα στην καλύβα και έγινε χαμός

Ο ίδιος έγραψε στη λεζάντα: "Δεν έχω λόγια να περιγράψω όλη αυτή την αγάπη που έχω πάρει μέσα σε λίγες ώρες από την ώρα που έχω βγει απ’ το παιχνίδι… Ευχαριστώ όλους όλους όλους από την καρδιά μου και τις επόμενες μέρες θα πούμε πολύ ωραία πράγματα και πάλι ενα τεράστιο ευχαριστώ".

@sotirislam

Δεν έχω λόγια να περιγράψω όλη αυτή την αγάπη που έχω πάρει μέσα σε λίγες ώρες από την ώρα που έχω βγει απ’ το παιχνίδι… Ευχαριστώ όλους όλους όλους από την καρδιά μου και τις επόμενες μέρες θα πούμε πολύ ωραία πράγματα και πάλι ενα Τεράστιο Ευχαριστώ🙏🏼🙏🏼🙏🏼🧿🧿🧿

♬ πρωτότυπος ήχος - Sotiris lamai
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR