counter

Survivor: Στο επίκεντρο η κόντρα Ασημίνας- Σοφιάνας- “Βγάζει ανταγωνισμό σε μένα που έχω σταθεί δίπλα της σπαθί”

Survivor: Στο επίκεντρο η κόντρα Ασημίνας- Σοφιάνας- “Βγάζει ανταγωνισμό σε μένα που έχω σταθεί δίπλα της σπαθί”
Survivor: Στο επίκεντρο η κόντρα Ασημίνας- Σοφιάνας- “Βγάζει ανταγωνισμό σε μένα που έχω σταθεί δίπλα της σπαθί”

Στο νέο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τετάρτης και τις δύο ομάδες απασχόλησε η κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Ασημίνα και τη Σοφιάνα.

«Στο τέλος του αγώνα επικοινωνίας η Ασημίνα αναφέρθηκε προς το πρόσωπό μου και είπε πως προσπαθώ να βάλω φιτιλιές στην παρέα της με την Σοφιάνα. Η Ασημίνα τις προάλλες αναφέρθηκε στον Ντάλα ότι εκείνος προσπαθεί να βάλει φιτιλιές στη σχέση τους και off camera είπε στην Βρισηίδα ότι εκείνη κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Η Ασημίνα μάλλον ονειρεύεται, δεν προσπαθεί κανένας να βάλει φιτιλιές στην φιλία τους», είπε η Μαίη στην κάμερα, απαντώντας στην Ασημίνα ότι βάζει λόγια στη Σοφιάνα εναντίον της.

Από την πλευρά της η Σοφιάνα δήλωσε: «Η Αλήθεια είναι ότι αν κοιτάξω τη μια πλευρά βλέπω την Ασημίνα και κάποια λάθη που έχει κάνει απέναντί μου και δεν βρίσκω το λόγο να τα κάνει και να βγάζει ανταγωνισμό σε μένα που έχω σταθεί δίπλα της σπαθί για ένα χρώμα μπαντάνας. Από την άλλη πλευρά βλέπω άτομα που μιλούν σωστά και με επιχειρήματα και με γεγονότα και όντως έχουν πέσει από τα σύννεφα με τη συμπεριφορά της Ασημίνας».

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Survivor: Τα “καρφιά” του Τάκη Καραγκούνια- “Τον γλύφει από το πρωί μέχρι το βράδυ, του κουβαλάει ακόμα και τη τσάντα…”

Η Βρισηίδα Ανδριώτου από την άλλη είπε ότι η Μυριέλλα Κουρεντή είναι αυτή που βάζει λόγια στην Ασημίνα.

«Εγώ συμβουλεύω την Ασημίνα να κρατήσει μια ουδέτερη στάση. Να δώσει λίγο χρόνο στη Σοφιάνα να καταλάβει τι συμβαίνει γιατί θεωρώ πως δεν μπορεί να διαχειριστή ότι είναι σε διαφορετικές ομάδες και ότι απλά είναι ένα παιχνίδι», είπε ο Απόστολος Ρουβάς μεταξύ άλλων στην κάμερα παίρνοντας και αυτός θέση σε αυτό το ζήτημα.

Έπειτα, ο Απόστολος Ρουβάς και η Ασημίνα Χατζηανδρέου είχαν μεταξύ τους μια συζήτηση, στην οποία ο σεφ είπε στην νεαρή κοπέλα ότι η Σοφιάνα δεν έπρεπε να της ζητήσει τον λόγο για το αγώνισμα.

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

 

 

 

 

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR