counter

Survivor: Πέθανε πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης

Survivor: Πέθανε πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης
Survivor: Πέθανε πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση για την παραγωγή του Survivor έγινε γνωστή πριν από λίγα 24ωρα, αφού «έφυγε» από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο ένας πολύ αγαπητός διαγωνιζόμενος.

Ο λόγος για τον Keith Nale, ο οποίος είχε συμμετάσχει δύο φορές στο ριάλιτι επιβίωσης που προβάλλεται στην Αμερική. Ο πυροσβέστης πέθανε στις 18 Απριλίου του 2023 σε ηλικία 62 ετών, προκαλώντας θλίψη στους οικείους του, αλλά και στην οικογένεια του Survivor.

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο γιος του Keith Nale, Wes δηλώνοντας στο Ε.Τ πως «Έδινε μάχη με τον καρκίνο τους τελευταίους μήνες και το μάθαμε τον Ιανουάριο».

Διαβάστε επίσης: Survivοr: Η νικήτρια στο διαγωνισμό τραγουδιού και η εμφάνιση με φούστα αλά Ρουβάς του Στέλιου Χανταμπάκη

Ο αδερφός του Keith Nale, Kevin, είπε στο ET, «Μια ζωή που χάθηκε πολύ νωρίς! Έγινε τόσο γρήγορα. Ο καρκίνος τον έφαγε».

Σε ανάρτησή του ο επίσημος λογαριασμός του Survivor έγραψε: «Εκ μέρους ολόκληρου του πληρώματος του Survivor, στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια Νale. O Keith ήταν ένας μοναδικός άνθρωπος. Εντελώς μοναδικός από κάθε άποψη. Έφερε ατελείωτη χαρά και γέλιο στους θαυμαστές του Survivor και σε όσους από εμάς κάναμε το σόου μαζί του. Λατρεύτηκε από τόσους πολλούς και θα μας λείψει πολύ».

Ο Keith Nale, ο οποίος εργαζόταν ως πυροσβέστης, εμφανίστηκε το 2014 στο Survivor: San Juan del Sur. Ο αγαπημένος διαγωνιζόμενος των τηλεθεατών επέστρεψε το 2015 στο Survivor: Cambodia μετά από ψηφοφορία του κοινού.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο ριάλιτι επιβίωσης, ο ίδιος μιλούσε για την αγάπη του για την οικογένειά του, αποκαλώντας τη σύζυγό του και τα παιδιά του «την προσωπική του αξίωση για φήμη.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Survivor (@survivorcbs)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR