counter

Survivor – Μυριέλλα Κουρεντή: Η συγγνώμη στην ομάδα της και η ανακοίνωση του τέλους της σχέσης της με τον Κατσαούνη

Survivor – Μυριέλλα Κουρεντή: Η συγγνώμη στην ομάδα της και η ανακοίνωση του τέλους της σχέσης της με τον Κατσαούνη
Survivor – Μυριέλλα Κουρεντή: Η συγγνώμη στην ομάδα της και η ανακοίνωση του τέλους της σχέσης της με τον Κατσαούνη

Ένταση επικρατεί τις τελευταίες ήμερες στο Survivor μετά τις αποκαλύψεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Στο αποψινό συμβούλιο η Μυριέλλα Κουρεντή πήρε τον λόγο και θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε πως βάζει τέλος στις σχέσεις της με τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Ενώ είχα πει ότι θα το σταματήσω, μετά υπέκυπτα στα συναισθήματα μου και στην ανάγκη μου να δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους και το συνέχισα. Μετά από τα τελευταία γεγονότα έχω να πω ότι λυπάμαι πολύ. Έχουν συμβεί και κάποια πράγματα που δεν μοιραστεί μαζί σας. Θέλω να ζητήσω ένα συγγνώμη στην ομάδα μου γιατί μιλάω πολύ και είμαι ισχυρογνώμων. Έχω καταλάβει ότι έχω κουράσει την ομάδα πολύ. Δεν θέλησα ποτέ να βλάψω κανένα, δεν είχα κάποια κακή πρόθεση», είπε μεταξύ άλλων η Μυριέλλα Κουρεντή.

Στη συνέχεια η παίκτρια των Διασήμων θέλησε να εξηγήσει τους λόγους που αποφάσισε να απομακρυνθεί από τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Δεύτερο σκηνικό που έγινε μετά την Παρασκευή, ήταν με την Σοφιάννα. Ήρθε ο ίδιος ο Γιώργος και μου είπε πως στήσανε ολόκληρη πλοκή ο Σάββας με τον Σπύρο και πήγαν να πιάσουν και τα υπόλοιπα αγόρια να συμφωνήσουν για να βγάλουν την Σοφιάννα στον τάκο. Και ενώ διαφωνούσες με αυτό, βγαίνεις μετά και το αναιρείς και λες ότι είναι ψέματα. Εγώ στη ζωή μου δεν έχω μάθει να δέχομαι τόσα πολλά ψέματα. Ο Γιώργος μου τα μετέφερε. Το τρίτο πράγμα που συνέβη και ήταν το κερασάκι στην τούρτα, ήταν ότι στο τελευταίο συμβούλιο δεν παραδέχθηκε ότι το έκανε αυτό. Δεν βγήκα ποτέ να το πω και ο Σάββας παραδέχθηκε πως το έκανε και αντί να βγει και ο Γιώργος να το παραδεχθεί, έλεγε άλλα αντί άλλων. Αναφέρει το γράμμα, που αν διαβάσεις το γράμμα θα καταλάβεις πως το έγραψα για να του πω πως τέλος τα μεταξύ μας και αν είναι να γίνει κάτι, θα γίνει στην έξω ζωή. Εδώ μέσα ό,τι κάνεις και ό,τι κάνω προκαλεί προβλήματα. Στο σταυρό που σου κάνω αυτά ειπώθηκαν στο γράμμα. Εγώ ήθελα να λήξει. Αυτά»

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικά αποσπάσματα από το Survivor:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR