counter

Survivor - Κόλαφος η Ασημίνα για τον Τζέιμς: "Μακάρι να είχα και εγώ μια επιχείρηση και να ήταν όλα ωραία"

Survivor - Κόλαφος η Ασημίνα για τον Τζέιμς: "Μακάρι να είχα και εγώ μια επιχείρηση και να ήταν όλα ωραία"
Survivor - Κόλαφος η Ασημίνα για τον Τζέιμς: "Μακάρι να είχα και εγώ μια επιχείρηση και να ήταν όλα ωραία"

Κατά του Τζέιμς Καφετζή ξέσπασε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Ο ίδιος της είπε κατά τη διάρκεια του χθεσινού συμβουλίου πως για να μπήκε ξανά στο παιχνίδι, μάλλον δεν της αρέσει η ζωή της έξω και μιλώντας στην κάμερα του η Ασημίνα είπε αρχικά: «Στο χθεσινό συμβούλιο υπήρχαν βαριές κατηγορίες από τον Τζέιμς προς εμένα, με τη χειρότερη να είναι αυτή για το πόσες φορές έχω βρεθεί στο παιχνίδι. Ο Τζέιμς λέει πως βρίσκομαι εδώ για τρίτη φορά, επειδή δεν μου αρέσει η ζωή μου έξω».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σαν να λέει ότι δεν μου αρέσει η ζωή μου, ότι δεν αγαπάω τους γονείς μου, δεν μου αρέσει που είμαι με τον σύντροφό μου κι έρχομαι εδώ μέσα που έχω πείνα, κακουχία, βρέχομαι, δεν κοιμάμαι, σπάω τα πόδια μου στους αγωνιστικούς χώρους. Κι εσύ θα μου κρίνεις του λόγους που είμαι εδώ, ενώ σε ρωτάω "γιατί είσαι εδώ Τζέιμς;" και μου λες "για να αγωνιστώ"; Και λίγο πριν έχεις πει στον Λιανό ότι "εγώ και να μην πόναγε το χέρι μου δεν θα αγωνιζόμουν" και να έχεις κάτσει με τον γιατρό, σαν να πίνεις καφέ και να βλέπεις με ύφος "α, παίζουν μωρέ τα παιδάκια κι εγώ κάθομαι εδώ πέρα". Είσαι σε ανώτερη θέση από τους υπόλοιπους; Ο Τζέιμς έχει έρθει σε ένα παιχνίδι που είναι καθαρά ανταγωνιστικό, δεν το έχει καταλάβει και θέλει να κάνει αυτά τα θεατρινίστικα που έκανε το '21. Εγώ προσωπικά δεν έχω να του απαντήσω κάτι, μου δείχνει ένα θέατρο. Δεν μπορεί να είσαι τόσο θέατρο», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια τόνισε: 

Διαβάστε επίσης: Survivor: Ένταση με Φάνη και Αλέξη λίγο πριν τον αγώνα - "Είναι σαν τους άθλους του Ηρακλή και την Λερναία Ύδρα"

 

«Η ομάδα μου δεν επηρεάζεται με τα λόγια του Τζέιμς. Είναι ένα κακό ριάλιτι αυτό που προσπαθεί ο Τζέιμς. Προσπαθεί να μας βάλει φιτιλιές δεξιά κι αριστερά μπας και καταφέρει κάτι και σίγουρα το να έρθεις σε αυτό το παιχνίδι είναι τελείως αγωνιστικό. Σε αυτό το παιχνίδι που είναι τέρμα ανταγωνιστικό δεν χωράνε θεατρινίστικα και πράγματα που προσβάλλουν τον άλλο. Είμαι κάθετη και ξεκάθαρη ότι δεν θα ξαναπιάσεις στο στόμα σου το ότι έφυγα από το σπίτι μου και στερούμαι τη μάνα μου, τον πατέρα μου, την αδερφή μου, τη γιαγιά μου, τον σύντροφό μου κι εσύ θα μου πεις ότι βρίσκομαι στο παιχνίδι και δεν μου αξίζει και βρίσκομαι στο παιχνίδι γιατί δεν μου αρέσει η ζωή μου έξω. Τι λες; Αλήθεια; Μακάρι να μπορούσα να κάνω αλλιώς και μακάρι να είχα μια επιχείρηση όπως εσύ και μακάρι να ξυπνούσα αλλιώς και να μου ήταν όλα ωραία και να μην είχα περάσει από δυσκολίες. Εγώ δυστυχώς, έχω κάνει όλες τις δουλειές ή μάλλον ευτυχώς, γιατί έγινα καλύτερος άνθρωπος».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR