counter

Survivor: “Κατέρρευσε” ο Τάκης Καραγκούνιας μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα του- Αποχώρησε από το συμβούλιο

Survivor: “Κατέρρευσε” ο Τάκης Καραγκούνιας μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα του- Αποχώρησε από το συμβούλιο
Survivor: “Κατέρρευσε” ο Τάκης Καραγκούνιας μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα του- Αποχώρησε από το συμβούλιο

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο Τάκης Καραγκούνιας.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης του Survivor πληροφορήθηκε από την παραγωγή πως ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή.

Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης το βράδυ της Δευτέρας, ο Τάκης Καραγκούνιας μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του και “κατέρρευσε”.

«Με πληροφόρησαν από την παραγωγή ότι έχασα τον πατέρα μου. Πέθανε ο πατέρας μου κι εγώ είμαι εδώ. Όταν χάνεις ένα γονιό, είναι κάτι πολύ σκληρό. Είμαι αδύναμος τελείως, δεν είναι στο χέρι μου. Δεν ξέρω τι να κάνω, είμαι πάρα πολύ μπερδεμένος, είμαι στην άλλη άκρη του κόσμου. Και να θέλω να παραστώ στην τελετή της κηδείας του, δεν μπορώ. Να μπορούσα να είμαι εκεί και να συμπαρασταθώ στη μάνα μου, να είμαι κοντά της. Να τον χαιρετούσα τον πατέρα μου για τελευταία φορά.

Το θέμα είναι ότι δεν προλαβαίνω. Η παραγωγή ήταν δίπλα μου. Μου είπανε να πάρω την πρώτη πτήση που θα μου κλείνανε να φύγω και να γυρίσω πίσω. Τους υπερευχαριστώ και δείχνουν την ανθρώπινη πλευρά τους. Πρέπει να τους το αναγνωρίσω αυτό και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Οι πτήσεις είναι μεγάλες 15 ώρες και πλέον. Οπότε δεν θα ξαναδώ τον πατέρα μου κι όταν γυρίσω θα πάω να μιλώ σε έναν τάφο. Δεν πρόλαβα να του πω πατέρα συγχώρεσέ με, αν σου έχω κάνει κάτι. Ήταν ένας υπέροχος πατέρας που μας μεγάλωσε φτωχά αλλά με αξιοπρέπεια. Νιώθω τύψεις επειδή δεν του είπα σε αγαπώ και το έπαιζα σκληρός», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας ξεσπώντας σε κλάματα.

Έπειτα, ο Τάκης Καραγκούνιας αποχώρησε από το Συμβούλιο του Νησιού ώστε να σκεφτεί τι ακριβώς θα κάνει. Ο ίδιος θα επικοινωνήσει με την οικογένειά του και ο Γιώργος Λιανός του τόνισε πως όλη η παραγωγή του Survivor είναι στο πλευρό του.

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR