counter

Survivor: "Καρφώνουν" την Ασημίνα - "Μονόλογος τύπου Μαρινέλλας. Έφυγε η Κρίστη και μετά γέλαγε"

Survivor: "Καρφώνουν" την Ασημίνα - "Μονόλογος τύπου Μαρινέλλας. Έφυγε η Κρίστη και μετά γέλαγε"
Survivor: "Καρφώνουν" την Ασημίνα - "Μονόλογος τύπου Μαρινέλλας. Έφυγε η Κρίστη και μετά γέλαγε"

Ένα νέο επεισόδιο του “Survivor” προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής 28 Ιανουαρίου μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Στην έναρξη είδαμε τις δύο ομάδες να σχολιάζουν την αποχώρηση της Κρίστης Καθάργια.

Μάλιστα, οι “Μαχητές” κατά τη διάρκεια της συζήτησης “κάρφωσαν” την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Δείτε επίσης! Survivor: Η πρώτη ανάρτηση του Χρήστου Βολικάκη - "Ειλικρινά δεν μπορούσα να πιστέψω αυτά που άκουγα και έβλεπα"

Όσα είπαν οι “Μαχητές” για την Ασημίνα Χατζηανδρέου

«Για άλλον έναν αγώνα πάλι τράβηξε τα βλέμματα, άθελα της, επειδή η κοπέλα είναι άγια, η Ασημίνα. Με αυτό το δάκρυ το εκπληκτικό, αυτόν τον μονόλογο τύπου Μαρινέλλας. “Άνοιξε πέτρα για να μπω και να βγω”, πως λέγεται το κομμάτι;

Δεν ξέρω αν έχουν σενάριο, αν η ίδια θέλει να εκτίθεται καθημερινά αλλά νομίζω πως ήταν ακόμα ένα κακό θέατρο. Κακό όμως και νομίζω ότι θα συμφωνήσετε όλοι μαζί μου, κάκιστο. Τα ψεύτικα δάκρυα. Στεναχωρήθηκε πολύ και μετά από δυο λεπτά μόνο που δεν έκανε… πάρτι animal», είπε ο Σωτήρης Λαμάι στους συμπαίκτες του για την Ασημίνα.

«Χθες το βράδυ είδαμε την Ασημίνα να κλαίει για την φίλη της, την Κρίστη. Βέβαια, τώρα, δεν ξέρω… Είναι φίλες; Δεν είναι φίλες; Γιατί έχουν γίνει πολλά τις τελευταίες ημέρες. Βλέπουμε την Ασημίνα να λέει πράγματα για την Κατερίνα, μετά τις βλέπουμε να μην είναι κοντά, η Ασημίνα να κλαίει τώρα για την Κρίστη. Λογικά είναι φίλες και δεν ξέρω αν έχει γίνει κάτι άλλο για να φτάσουμε στο σημείο να πούμε ότι η Ασημίνα προσποιείται», είπε από την πλευρά του ο Σταμάτης Ταλαδιανός στην κάμερα.

Η Χρύσα Χατζηγεωργίου είπε και αυτή στην κάμερα: «Μπορεί να είναι κάτι βιολογικό να κλαίει και να μην βγάζει δάκρυα. Είναι ύποπτο, αλλά την ομάδα μου ενόχλησε ότι αφού έφυγε η Κρίστη μετά από λίγο γέλαγε. Εγώ δεν το παρατήρησα αυτό. Τώρα πως βγαίνει το συναίσθημα στον καθένα, δεν είμαι εγώ να κρίνω. Αλλά εντάξει. Κροκοδείλια δάκρυα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR