counter

Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο “καρφώνει” την Μυριέλλα Κουρεντή – “Την νοιάζει μόνο να τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης”

Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο “καρφώνει” την Μυριέλλα Κουρεντή – “Την νοιάζει μόνο να τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης”
Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο “καρφώνει” την Μυριέλλα Κουρεντή – “Την νοιάζει μόνο να τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης”

Τα “καρφιά” της στην Μυριέλλα Κουρεντή έριξε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor η Κάτια Ταραμπάνκο.

Συγκεκριμένα η παίκτρια των Διασήμων ανέφερε πως το μόνο πράγματα που ενδιαφέρει την συμπαίκτριά της είναι να φτάσει στο πάρτι της ένωσης για να τραγουδήσει το κομμάτι που έχει γράψει.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ! Survivor: Συγκλόνισε ο Σπύρος Μαρτίκας – “Σπαρτάραγε στα χέρια μου”

«Όταν έχουμε μία ομάδα, η οποία πεινάει και προσπαθεί να κάνει το καλό για το κοινό σύνολο της ομάδας, είτε είναι ασυλία, είτε έπαθλα επικοινωνίας, είτε φαγητού, πρέπει αυτή η ομάδα να αντιλαμβάνεται ποιος είναι ο αδύναμος κρίκος και να συμπεριφέρεται όπως πρέπει.

Της λέω: “Μυριέλλα φώναξε σε παρακαλώ. Είναι οι τελευταίοι μας πόντοι μας. Φώναξε!”. Μου κάνει αυτή την ανάσα, ανοιγοκλείνει τα μάτια και κάνει: “Κάτια μου είμαι πολύ κουρασμένη”.

Κουρασμένη από τι; Πόσα run έτρεξες εφόσον τα μετράμε κιόλας; Πόσες φορές κουβάλησες κάποιον; Πόσες φορές έχεις παίξει γενικά στους τελευταίους σου αγώνες και είσαι τόσο κουρασμένη; Είσαι 2,5 μήνες θα μου πεις και είναι απόλυτα φυσιολογικό, αλλά Μυριέλλα μου θεωρώ πως τρέχω πολύ παραπάνω από εσένα, ουρλιάζω πολύ παραπάνω από εσένα και δεν θα ήθελα να θεωρηθώ υπεράνω που το λέω. Μυριέλλα μην μου κάνεις τα ματάκια έτσι και αν έχεις κάποιο πρόβλημα έλα και συζήτα το μαζί μου.

Την Μυριέλλα έχω καταλάβει πως την νοιάζει η παραμονή της στο παιχνίδι προκειμένου να μείνει όσο παραπάνω γίνεται και να κερδίσει κάτι δικό της που θέλει. Ή να το πω και στα ίσια επειδή το έχω ακούσει; Να τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης ένα τραγούδι που έχει γράψει. Δεν τη νοιάζει που δεν φέρνει πόντους, δεν την νοιάζει που είναι αδύναμος κρίκος. Την νοιάζει να τραγουδήσει ένα τραγούδι στο πάρτι της ένωσης.

Είναι λες και μιλάω με ένα παιδί 10 χρονών. Και επειδή είμαι στο Survivor δεν έχω υπομονή να μιλήσω με 10 χρονών παιδί, αλλιώς θα είχαμε 10χρονα γύρω μας που θα μας έφερνα πολύ παραπάνω πόντους. Εγγύηση», είπε μεταξύ άλλων η Κάτια Ταραμπάνκο.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικό απόσπασμα από το Survivor:

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR