counter

Survivor: Η Ασημίνα για τον Άρη Σοϊλέδη – “Παίρνει άτομα στο δάσος και τους πιπιλάει το μυαλό”

Survivor: Η Ασημίνα για τον Άρη Σοϊλέδη – “Παίρνει άτομα στο δάσος και τους πιπιλάει το μυαλό”
Survivor: Η Ασημίνα για τον Άρη Σοϊλέδη – “Παίρνει άτομα στο δάσος και τους πιπιλάει το μυαλό”

Εκρηκτικά ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του Survivor!

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο σημερινό επεισόδιο μίλησαν για την χθεσινή τους κόντρα.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια των κόκκινων τόνισε ότι ο ποδοσφαιριστής παίρνει κόσμο στο δάσος και τους μιλάει, προκειμένου να τους χειραγωγήσει για να κάνουν αυτά που θέλει ο ίδιος στις ψηφοφορίες.

Survivor – Όσα δήλωσε η Ασημίνα και ο Άρη Σοϊλέδης

«Χθες στο συμβούλιο άκουσα την Ασημίνα να υπονοεί ότι εγώ συμμετείχα στην ψηφοφορία των κόκκινων, ότι εγώ έστησα την ψηφοφορία πάλι. Δηλαδή αυτή η καραμέλα ότι ο Άρης φταίει για όλα και ότι ο Άρης τα στήνει όλα, δεν νομίζω να είμαι ο πάπας της Ρώμης. Δεν έχω καμία σχέση, η ομάδα της την ψήφισε γιατί είναι αδύναμη αγωνιστικά πλέον, δεν δίνει αυτά που έδινε στην ομάδα της. Μετά τον τραυματισμό της είναι πολύ πεσμένη και όλοι το βλέπουν και το είπε και η ίδια» δήλωσε ο Άρης Σοϊλέδη στην κάμερα της παραγωγής.

«Τελικά άλλαξα πλευρό, κοιμήθηκα με το αριστερό πλευρό σήμερα για να δω αν θα δω τον Άρη Σοϊλέδη στον ύπνο μου, κάτι που υποστηρίζει και λέει ο ίδιος. Και λέει ότι έχω εμμονή μαζί του. Να λέει ότι εγώ έχω εμμονή μαζί του, όταν εκείνος παίρνει άτομα μαζί του στο δάσος μέσα και κάθεται και τους πιπιλάει το μυαλό» είπε χαρακτηριστικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου για τον Άρη Σοϊλέδη.

Δείτε επίσης - Survivor: Η υποστηρικτική ανάρτηση του Χρήστου Δάντη για την σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου – “Και μόνο που σε χτυπούν…”

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

 

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR