counter

Survivor: Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά στα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τον Άρη Σοϊλέδη και την Σοφιάνα

Survivor: Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά στα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τον Άρη Σοϊλέδη και την Σοφιάνα
Survivor: Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά στα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τον Άρη Σοϊλέδη και την Σοφιάνα

 O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο χθεσινό πάρτι της ένωσης στο Survivor έκανε μία τοποθέτηση σχετικά με το δέσιμο του Άρη Σοϊλέδη και της Σοφιάννας.

Συγκεκριμένα ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ισχυρίστηκε ότι υπάρχει μεταξύ τους ένα ειδύλλιο.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι πραγματικά στην καλύβα γίνεται το δις εξαμαρτείν», ανέφερε αρχικά, προσθέτοντας: «Δεν ξέρω τι να πιστέψω. Βλέπω μονίμως τον Άρη και μαζί την Σοφιάννα, πρωταγωνίστρια παντού. Τους βλέπω να πηγαίνουν πίσω στην καλύβα για πάρα πολύ ώρα και το βράδυ και το πρωί και να εξαφανίζονται. Έχω δει να του κάνει διάφορα έτσι παιχνιδάκια στον τρόπο που του μιλάει, έχω δει να του κάνει μασάζ, να τον έχει πρίγκιπα και κάτι μου.. μυρίζει εμένα σε όλο αυτό το σκηνικό. Νομίζω ότι υπάρχει ένα ειδύλλιο μέσα στο Survivor. Είναι η Σοφιάννα και ο Άρης. Πραγματικά με στεναχωρεί, γιατί ο Άρης έχει μια κοπέλα. Δεν θέλω να βάλω σπίρτο και να ανάψω φωτιά, αλλά πάρα πολύ εντύπωση μου κάνει, γιατί η Σοφιάννα είναι με τον Άρη κ@λ@@ και βρ@κ@. Μια μέρα που πήγε να του κάνει μασάζ μπροστά στις κάμερες, είπε ο Άρης “Μη μου κάνεις μασάζ και το δει η κοπέλα μου και γίνει κανένας χαμός”. Πήρα και γω θέση και του είπα, “Άρη, κούλαρε φίλε γιατί έχεις και μια κοπέλα έξω και σε βλέπει”. Θα με στεναχωρούσε πάρα πολύ αν ήμουν εγώ στη θέση της κοπέλας του Άρη και έβλεπα αυτό το σκηνικό. Είναι όλο λάθος και δεν είναι τίμιο κατά τη γνώμη μου», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στην κάμερα του ΣΚΑΙ.

Η Μαρία Αντωνά βέβαια που περιμένει με ανυπομονησία τον μέλλοντα σύζυγό της έδειξε να μην ασχολείται ιδιαίτερα με τις δηλώσεις αυτές.

Έτσι, προτίμησε να ανεβάσει στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα stories που έκαναν για το θέμα αυτό ο Γιώργος Μιχαλόπουλος και ο Σάκης Αρσενίου.

Survivor - Η ανάρτηση του Σάκη Αρσενίου στα όσα ισχυρίστηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και αναδημοσίευσε η Μαρία Αντωνά

«Είναι ντροπή και ξεφτίλα να ξεστομίζεις ότι μ@@@@ σου κατέβει στο μυαλό και να θίγεις προσωπικότητες χωρίς να υπολογίσεις γυναίκες, παιδιά, οικογένεια και ό,τι μπορεί να στεναχωρήσει ή να φέρει κάποιον σε δύσκολη θέση απλά και μόνο για να ικανοποιήσεις το ψώνιο και τη βλακεία που σε διακατέχει. Πετάξτε έξω αυτό τον κατάλληλο τύπο» έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Survivor - Η ανάρτηση του Γιώργου Μιχαλόπουλου που αναδημοσίευσε η Μαρία Αντωνά

«Τώρα που τελείωσε το πανηγύρι αυτό που έκανε ο Εμμανουήλ σήμερα και μίλησε έτσι για τον Άρη και τη Σοφιάννα δεν είναι απλά απαράδεκτο είναι τραγικό και δεν έχει ξαναγίνει. Ένα στοπ. Υπάρχουν έξω άνθρωποι και οικογένειες. Θέλω πολύ να το μάθει ο Άρης τίποτα άλλο» ήταν χαρακτηριστικά όσα έγραψε.

Δείτε επίσης - Μαρία Αντωνά: “Έχω απαντήσει σε μήνυμα από το κινητό του Άρη”- Όσα είπε για τη συμμετοχή του στο Survivor

 Δείτε παρακάτω την αντίδραση της Μαρίας Αντωνά στο Instagram:

Δείτε επίσης - Άρης Σοϊλέδης & Μαρία Αντωνά: Αγαπημένες γωνιές από το σπίτι του πολυσυζητημένου παίκτη του Survivor και της συντρόφου του

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR