counter

Survivor: Έξαλλοι οι Μαχητές με την Ανδριάνα - "Μας είπε κ@λ@παιδ@"

Survivor: Έξαλλοι οι Μαχητές με την Ανδριάνα - "Μας είπε κ@λ@παιδ@"
Survivor: Έξαλλοι οι Μαχητές με την Ανδριάνα - "Μας είπε κ@λ@παιδ@"

Τεταμένο είναι το κλίμα στην ομάδα των Μαχητών στο Survivor μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες στους αγώνες ασυλίας. Στο αποψινό επεισόδιο η Ανδριάνα Καγιά βρέθηκε στο στόχαστρο της ομάδας της και είχε έναν έντονο διάλογο με τον Σταμάτη.

Διαβάστε επίσης! Survivor: Συγκλονίζει η Ανδριάνα Καγιά για την μάχη της με τη νευρική ανορεξία - "Το ξεπέρασα μόνη μου"

«Όποτε υπάρχουν κάμερες εδώ στην καλύβα, η Ανδριάνα δεν έρχεται να μιλήσουμε ποτέ για αυτά που είναι on camera. Πάντα πίσω από την κάμερα θα πάει και θα κακοχαρακτηρίσει τον οποιονδήποτε και θα πει κάτι για εμάς. Ενώ, όποτε εμείς την καλούμε στην κάμερα, πάντα αποφεύγει το κομμάτι αυτό. Αποφεύγει να μας μιλήσει, αποφεύγει να ανοιχτεί, αποφεύγει να μας πει αυτό που σκέφτεται», είπε αρχικά ο Σταμάτης στην κάμερα για την Ανδριάνα, ενώ στη συνέχεια ακολουθήσε η συνάντηση τους προκειμένου να λύσουν τα θέματα που έχουν δημιουργηθεί, η οποία έγινε σε υψηλούς τόνους.

«Εντάξει, ρε παιδί μου, σεβάσου λίγο! Εμένα μην με σέβεσαι γιατί δεν με γουστάρεις, γιατί δεν με συμπαθείς, γιατί δεν σου κάνω σαν χαρακτήρας ή σαν παρέα αλλά για τα άλλα παιδιά, που είναι και φίλοι σου, λες τέτοιο πράγμα; Δηλαδή το λέει άνθρωπος αυτό; Τι να πω, ας ελπίσω να τα ξεπεράσουμε αυτά και να συνεχίσουμε για να πάμε καλά στα αγωνίσματα», είπε από την πλευρά της η Ανδριάνα Καγιά στην κάμερα.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από το Survivor:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR