counter

Survivor – Βαλάντης: Τα πρώτα λόγια της συντρόφου του μετά την αποχώρησή του

Survivor – Βαλάντης: Τα πρώτα λόγια της συντρόφου του μετά την αποχώρησή του
Survivor – Βαλάντης: Τα πρώτα λόγια της συντρόφου του μετά την αποχώρησή του

Στο χθεσινό επεισόδιο του survivor, είδαμε τον παίκτη των Διασήμων, Βαλάντη, να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης.

Οι συμπαίκτες του δεν ήθελαν να παραμείνει άλλο στην καλύβα τους καθώς όπους έχουν δηλώσει είναι το άτομο που δημιουργεί συνέχεια προβλήματα και εντάσεις.

Μάλιστα, ο Βαλάντης βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς δεν έχει επικοινωνήσει ούτε με τα οικογενειακά του πρόσωπα καθώς δεν θέλει να διαρρεύσουν στο κοινό λεπτομέρειες για τον ίδιο πριν της πει εκείνος πρώτα.

Έτσι, το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Ιανουαρίου η εκπομπή “Love It” του ΣΚΑΙ επικοινώνησε με την σύντροφό του τραγουδιστή, Σουζάνα, η οποία έκανες κάποιες δηλώσεις σχετικά με την αποχώρηση.

«Με στεναχώρησε πολύ η αποχώρηση του Βαλάντη! Για μένα θα έπρεπε να είχε παραμείνει στο παιχνίδι και να είχε αποχωρήσει ο Θανάσης. Πιστεύω ότι πίσω από την πλάτη του Βαλάντη έπαιζαν παιχνίδι. Η αφορμή για να στραφούν εναντίον του ήταν το σκηνικό που έγινε με την Ευρυδίκη, το οποίο και φούντωσαν στο συμβούλιο η Μυριέλλα με την Αθηνά. Θεωρώ ο Βαλάντης στους αγώνες ήταν δίπλα στα παιδιά και τους βοηθούσε στην καλύβα δήλωσε η σύντροφος του Βαλάντη.

 «Το σχόλιο του Βαλάντη προς την Ευρυδίκη ακούστηκε ενοχλητικό, αλλά τελικά δεν ήταν τόσο βαρύ για να ξεκινήσει όλη αυτή η κατάσταση εναντίον του. Όμως η Ευρυδίκη εκμεταλλεύτηκε την φράση του Βαλάντη προς όφελος της και έστρεψε όλη την ομάδα εναντίον του» πρόσθεσε η Σουζάνα για τον Βαλάντη.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR