counter

Survivor all Star Τελικός: Το μήνυμα στήριξης του Τζέιμς Καφετζή στον Νίκο Μπάρτζη

Survivor all Star Τελικός: Το μήνυμα στήριξης του Τζέιμς Καφετζή στον Νίκο Μπάρτζη
Survivor all Star Τελικός: Το μήνυμα στήριξης του Τζέιμς Καφετζή στον Νίκο Μπάρτζη

Σε εξέλιξη είναι ο μεγάλος τελικός του Survivor all Star. Οι δύο παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το τέλος και να διεκδικήσουν τον τίτλο και το έπαθλο των 100.000 ευρώ είναι ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης.

Δείτε επίσης -  Survivor All Star: Οι απουσίες από τον μεγάλο τελικό! Απόντες αρκετοί πρώην παίκτες

Survivor all Star – Ο Τζέιμς Καφετζής στηρίζει τον Νίκο Μπάρτζη στον μεγάλο τελικό

Οι παίκτες που συμμετείχαν στους προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι επιβίωσης και ειδικά στο Survivor 2021 κάνουν αναρτήσεις στα social media και ζητάνε από τους ακολούθους τους να στηρίξουν έναν από τους Σάκη Κατσούλη και Νίκο Μπάρτζη.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος ζήτησε από τους διαδικτυακούς του φίλους να ψηφίσουν για νικητή του Survivor all Star τον Νίκο Μπάρτζη. Θυμίζουμε πως στο Survivor 2021, οι δυο τους ήταν πολύ κοντά ωστόσο μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης απομακρύνθηκαν.

«Και για επίκληση στο συναίσθημα, πάρτε και αυτή την φωτό!! Λοιπόν επειδή μου στέλνετε πολλοί ότι θέλετε να πάω εγώ στο επόμενο για να το σηκώσουμε, σας το υπογραφώ δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά πάω, οπότε ρίξτε τις ψήφους σας εδώ», έγραψε μεταξύ άλλων ο Τζέιμς Καφετζής στις αναρτήσεις που έκανε για τον Νίκο Μπάρτζη.    

Survivor all Star – Τι δήλωναν Νίκος Μπάρτζης και Τζέιμς Καφετζής για τις σχέσεις τους;

«Το παιχνίδι ήταν πριν δύο χρόνια, έγιναν κάποια πράγματα και εδώ και ένα χρόνο, με τον Νίκο και την Άννα Μαρία, είμαστε σπαστά. Αλλά δεν είναι ότι αντιπαθούμε ο ένας τον άλλον. Άμα βρεθούμε έξω μια χαρά θα είμαστε», είχε δηλώσει ο Τζέιμς Καφετζής για τις σχέσεις του με τον Νίκο Μπάρτζη.

«Όλοι κάνουν τις επιλογές τους. Οι διαφορετικοί χώροι έχουν άλλες παρέες. Άλλη παρέα έχω όταν πηγαίνω στο κτήμα και άλλη όταν πηγαίνω στο μαγαζί. Σίγουρα μέσα στο παιχνίδι δένεσαι πιο πολύ. Όταν βγαίνεις έξω ο μονός που μπορεί να σε καταλάβει είναι κάποιος που ήταν στο παιχνίδι. Ο ένας είναι στη Ρόδο, η άλλη στην Αθήνα, εγώ στην Κόρινθο. Με τον Τζέιμς συναντηθήκαμε πρόσφατα σε ένα μαγαζί. Ένας κοινός γνωστός ήθελε να μας φέρει κοντά. Μιλήσαμε, είπαμε ένα γεια. Τι να πούμε; Τα παιδιά ήθελαν να κάνουμε ταξιδιωτική εκπομπή σαν παρέα μετά το Survivor. Δεν έγινε, δεν τα έβαψα μαύρα», είχε δηλώσει από την άλλη πλευρά ο Νίκος Μπάρτζης.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR