counter

Survivor All Star: Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του

Survivor All Star: Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του
Survivor All Star: Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του

 Την εβδομάδα που μας πέρασε και λίγο πριν το πάρτι της ένωσης από το «Survivor All Star» αποχώρησε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Να θυμίσουμε ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ο Σπύρο Μαρτίκα, ο Νίκο Μπάρτζη και ο Γιώργος Ασημακόπουλο αλλά τελικά ο δεύτερος δεν τα κατάφερε.

Survivor All Star - Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του

Μάλιστα, πριν λίγες ώρες ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης επέστρεψε στην Ελλάδα και ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR τον απαθανάτισε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζελος κατά την επιστροφή του.

Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες ο παίκτης μιλούσε στον κινητό, φορούσε καπέλο, μαύρο t-shirt ενώ τον συνόδευαν άνθρωποι της παραγωγής.

Δείτε επίσης - Survirvor all Star: Οι πρώτες δηλώσεις του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη! "Διαφορετικοί πίσω από τις κάμερες είναι…"

  «Το φετινό Survivor είναι ανθρωποφαγικό. Γίνονται πολλά πίσω από τις κάμερες, υπάρχει αρκετή κακία, ειρωνείες. Είναι δύσκολο το ψυχολογικό κομμάτι. Υπήρχε κακία, συμφέρον, φιλίες που έλεγαν ότι είναι φιλίες αλλά ήταν για το συμφέρον. Έβλεπα χαρακτήρες να αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Αυτό με στεναχωρούσε πολύ. Αυτοί που είναι διαφορετικοί πίσω από τις κάμερες είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Κόρομι και η Σταυρούλα» είχε δηλώσει ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας» την Παρασκευή 21/4.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες του παίκτη από το αεροδρόμιο μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star:

Πηγή φωτογραφιών: Πρακτορείο NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR