counter

Survivor all Star: Ο Νίκος Μπάρτζης τα βάζει με Σάκη και Μαριαλένα - "Αλλάζουν στρατηγική"

Survivor all Star: Ο Νίκος Μπάρτζης τα βάζει με Σάκη και Μαριαλένα - "Αλλάζουν στρατηγική"
Survivor all Star: Ο Νίκος Μπάρτζης τα βάζει με Σάκη και Μαριαλένα - "Αλλάζουν στρατηγική"

Το αποψινό επεισόδιο του Survivor all Star ξεκίνησε και οι παίκτες των δυο ομάδων σχολίασαν όσα έγιναν στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού, αλλά και την υποψηφιότητα της Μελίνας Mεταξά και του Γιώργου Ασημακόπουλου.

Μάλιστα, ο Νίκος Μπάρτζης μιλώντας την κάμερα θυμήθηκε όσα έγιναν στο δικό του Survivor, όταν ψήφισε τη Χριστίνα Κεφαλά, που ήταν τραυματίας. Τότε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης ξεσηκώθηκαν και απείχαν από τα αγωνισματα, ενώ στο Survivor all Star η Μαριαλένα ψήφισε την Μελίνα Μεταξά παρόλο που είναι τραυματίας. 

Δείτε επίσης - Survivor all Star: Βόμβα από τον Κόρο -"Η Αφροδίτη έπαιρνε πληροφορίες από Δαλάκα - Ασημίνα"

Survivor all Star – Ο Νίκος Μπάρτζης για Σάκη και Μαριαλένα

«Φίλε να σου πω κάτι; Τι δεν μου άρεσε στο χθεσινό συμβούλιο; Ψηφίζουν όλοι την Μελίνα και μιλάνε. Ξαφνικά πετάγεται ο Κατσούλης και λέει πολύ σωστά ψήφισαν οι μπλε γιατί πρέπει η Μελίνα να πάει στο σπίτι της να αναρρώσει και τέτοια. Πρόσεξε κι εγώ συμφωνώ σε αυτό που είπε. Όμως ξέρεις τι δεν μου άρεσε; Στο δικό μας παιχνίδι, όταν ψήφισα την Κεφαλά για να φύγει και της έλεγαν οι γιατροί βγάλε το κολάρο κι είσαι μια χαρά, της έλεγε ο Κατσούλης κι οι άλλοι όχι φόρα το για να μην ψηφιστείς και φύγεις. Μου έκαναν ολόκληρο πόλεμο, όταν την ψήφισα, έκαναν απεργίες και με έδειχναν με το χέρι. Βγαίνοντας έξω από το συμβούλιο μου έλεγε ότι θα γυρίσεις στο χωριό σου και θα σε φτύνουν και θα σου πετούν και ντομάτες. Στο ορκίζομαι», είπε αρχικά στον Σπύρο και στον Στάθη ο Νίκος Μπάρτζης.

«Στο Survivor 2021 είχα ψηφίσει την Χριστίνα Κεφαλά γιατί ήταν τραυματίας. Τότε η Μαριαλένα και ο Σάκης κατέβηκαν σε απεργία και δεν είχαν παίξει στο παιχνίδι. Στο Survivor 2023 All Star βγαίνουν και ψηφίζουν την Μελίνα επειδή είναι τραυματίας και λένε τα ίδια πράγματα που είχα πει και εγώ το 2021. Τι τρέχει; Γιατί άλλαξαν τα πράγματα; Είναι ανθρώπινο να θες να γίνει καλά ο άλλος, εκείνοι κοιτούν το συμφέρον τους. Η Μαριαλένα και Σάκης αλλάζουν στρατηγική όπως τους συμφέρει» συμπλήρωσε στην κάμερα ο Νίκος Μπάρτζης.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR