counter

Survivor all Star: Βόμβα από τον Κόρο -"Η Αφροδίτη έπαιρνε πληροφορίες από Δαλάκα - Ασημίνα"

Survivor all Star: Βόμβα από τον Κόρο -"Η Αφροδίτη έπαιρνε πληροφορίες από Δαλάκα - Ασημίνα"
Survivor all Star: Βόμβα από τον Κόρο -"Η Αφροδίτη έπαιρνε πληροφορίες από Δαλάκα - Ασημίνα"

Μια βόμβα έριξε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor all Star ο Γιώργος Κόρομι.  Ο παίκτης των Κόκκινων είπε στην κάμερα πως η Αφροδίτη έπαιρνε πληροφορίες από την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τις μετέφερε στα άτομα με τα οποία είναι κοντά.

Δείτε επίσης – Survivor all Star: Ξέσπασε σε κλάματα η Αφροδίτη Σκαφίδα - "Μου είπε απαγορεύεται να κάτσεις εδώ"

Survivor all Star – Ο Γιώργος Κόρομι για την Αφροδίτη Σκαφίδα

«Βάλλομαι από την ομάδα μου. Βασικά ένα άτομο στράφηκε εναντίον μου, η Αφροδίτη Σκαφίδα. Με το που μπήκα στο παιχνίδι είδα ότι είναι σε μια υποομάδα στην κόκκινη ομάδα με τον Στάθη, τον Σπύρο, τον Νίκο και τον Κώστα. Παράλληλα παίρνει πληροφορίες από την Κατερίνα Δαλάκα και από την Ασημίνα, τις οποίες τις μεταβιβάζει στην υποομάδα της. Αυτό σαν κίνηση δεν μου αρέσει, γιατί είναι ένα άτομο που δεν μπορώ να εμπιστευτώ.

Ξαφνικά η υποομάδα της στην κόκκινη ομάδα, δεν την αντέχει άλλο για λόγους που είναι πολλοί. Οπότε ξαφνικά θέλησε να πλησιάσει εμάς μετά από 1,5 μήνα. Με τα παιδιά το συζητήσαμε και είπαμε ότι ένα τέτοιο άτομα είναι σίγουρα επικίνδυνο γιατί, όταν βλέπουμε αυτό που έχει κάνει 6 εβδομάδες με πληροφορίες, δεν μπορώ να κάτσω, όπως με τα παιδιά που κάνουμε παρέα. Χθες καθόσουν 3 ώρες και μας έλεγες τα δικά σου και ξαφνικά σήμερα που ήταν ο αγώνας ασυλίας κάθεσαι και να αναφέρεις κάτι τέτοιο και να φέρεις εντάσεις;», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κόρομι στην κάμερα.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από το Survivor all Star:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR