counter

Survivor All Star: “Λύγισε” ο Περικλής μετά την υποψηφιότητά του – “Αισθάνομαι πολύ άβολα με αυτό…”

 Survivor All Star: “Λύγισε” ο Περικλής μετά την υποψηφιότητά του – “Αισθάνομαι πολύ άβολα με αυτό…”
Survivor All Star: “Λύγισε” ο Περικλής μετά την υποψηφιότητά του – “Αισθάνομαι πολύ άβολα με αυτό…”

Το “Survivor All Star” ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας 9/1 δυναμικά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Ο Περικλής Κονδυλάτος αναδείχθηκε ο πρώτο υποψήφιος προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα και όπως είναι επόμενο ένιωσε συντετριμμένος με την απόφαση των συμπαικτών του.

Survivor All Star - “Λύγισε” ο Περικλής μετά την υποψηφιότητά του – Όσα είπε

Μιλώντας λοιπόν, στην κάμερα της παραγωγής του ΣΚΑΙ ο Περικλής Κονδυλάτος ανέφερε πως δεν νιώθει άνετα στην ομάδα του καθώς όλοι τον έχουν ψηφίσει.

«Θεωρώ ότι έχει να κάνει περισσότερο με τη συνοχή που αισθάνονται οι παίκτες ότι έχω μαζί τους. Πάντοτε μιλούσα μια διαφορετική γλώσσα και δεν το εννοώ κυριολεκτικά, αλλά μεταφορικά, μια γλώσσα μυαλού. Αυτό μπορεί να κάνει τα παιδιά να αισθάνονται άβολα και καθόλου δεν τους κατηγορώ γι’ αυτό. Και εμένα με κάνουν να αισθάνομαι άβολα πολλές φορές με τον τρόπο που σκέφτονται, αλλά εγώ δεν είμαι σαν τους πρωτόγονους, να βλέπω τη φωτιά και να της επιτίθεμαι, θεωρώντας ότι είναι ο εχθρός», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Δείτε επίσης - Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που τέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση

 «Το περίμενα εννοείται, αφού ήρθε ένας στρατός να μου πει ότι θα με ψηφίσει, αλλά να μην το πάρω προσωπικά. ειλικρινά, αυτό το πράγμα εμένα με αηδιάζει. Ενώ δεν κατάφερε να κρατήσει τα δάκρυά του: «Αισθάνομαι πάρα πολύ άβολα με αυτό, με την επόμενη μέρα γιατί δεν φτάνει που έγινε αυτό που έγινε, παμψηφεί, πρέπει την επόμενη μέρα να αντέξω το γεγονός ότι όλοι ξέρουν πως είμαι αυτός που ψηφίστηκε απ’ όλους, δηλαδή ο πιο ανεπιθύμητος» πρόσθεσε ο Περικλής Κονδυλάτος με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε παρακάτω το σχετικό στιγμιότυπο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR