counter

Survivor all Star: "Λύγισε" ο Ηλίας Μπόγδανος, "Δεν το έχω παρατήσει, απλά είναι δύσκολο"

Survivor all Star: "Λύγισε" ο Ηλίας Μπόγδανος, "Δεν το έχω παρατήσει, απλά είναι δύσκολο"
Survivor all Star: "Λύγισε" ο Ηλίας Μπόγδανος, "Δεν το έχω παρατήσει, απλά είναι δύσκολο"

Στο τέλος του φτάνει το Survivor all Star, καθώς λίγες εβδομάδες απομένουν για τον μεγάλο τελικό. Μάλιστα, ο Ηλίας Μπόγδανος μιλώντας στην κάμερα “λύγισε” καθώς σκέφτηκε τον τελικό στο Γαλάτσι.

Δείτε επίσης - Survivor all Star: Εκνευρίστηκε ο Σάκης Κατσούλης με την συμπεριφορά του Βασάλου στη Μαριαλένα! "Την πηγαίνεις τρένο…"

Survivor all Star – Λύγισε ο Ηλίας Μπόγδανος  

«Ένα συμβούλιο που μας ταξίδεψε μπροστά. Ο Γιώργος για πρώτη φορά μίλησε για το πολυπόθητο τέλος. Με ρώτησε κι εμένα πως το βλέπω και το νιώθω. Αν βλέπω τον εαυτό μου στο Γαλάτσι κι επειδή το έχω ξαναζήσει του είπα ότι το βλέπω και το θέλω. Έκανα εικόνες και θυμήθηκα τα πρώτα βήματα σε εκείνη την κερκίδα. Ήταν η πρώτη μου επαφή με τόσο κόσμο μετά το παιχνίδι. Να βλέπεις γνώριμα πρόσωπα και την οικογένειά σου, που σε έχουν πιστέψει μέχρι το τέλος κι έχουν έρθει να σε δούνε από κοντά μετά από τόσους μήνες. Ο λόγος που είμαι εδώ, είναι οι άνθρωποί μου. Τους κάνω συνέχεια εικόνα και δεν θέλω να τους απογοητεύω. Μένει πολύ λίγο και δεν θέλω να πέφτω τώρα που είναι η τελική ευθεία. Το μυαλό μου είναι συνέχεια έξω, δεν μπορώ να συγκεντρωθώ και προσπαθώ πολύ να το παλέψω. Μπορεί να λένε ότι το έχω παρατήσει. Δεν το έχω παρατήσει, απλά είναι δύσκολο», είπε στην κάμερα με κλάματα ο Ηλίας Μπόγδανος

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από το Survivor all Star:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR