counter

Survivor all Star: Εκνευρίστηκε ο Σάκης Κατσούλης με την συμπεριφορά του Βασάλου στη Μαριαλένα! "Την πηγαίνεις τρένο…"

Survivor all Star: Εκνευρίστηκε ο Σάκης Κατσούλης με την συμπεριφορά του Βασάλου στη Μαριαλένα! "Την πηγαίνεις τρένο…"
Survivor all Star: Εκνευρίστηκε ο Σάκης Κατσούλης με την συμπεριφορά του Βασάλου στη Μαριαλένα! "Την πηγαίνεις τρένο…"

Η ένταση ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν έχει τέλος!

Στο αποψινό επεισόδιο ο παίκτης ξεκίνησε πάλι τις αιχμηρές, καυστικές του ατάκες για την παίκτρια κάτι που ενόχλησε το Σάκη Κατσούλη.

Ο σύντροφος της Μαριαλένας δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του αφού όπως είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος προσπαθεί να παίξει με την ψυχολογία της.

Survivor all Star - Εκνευρίστηκε ο Σάκης Κατσούλης με την συμπεριφορά του Βασάλου στη Μαριαλένα – Τι είπε;

«Σε παρακαλώ, είναι παίκτρια ψυχολογίας. Μην της χαλάς την ψυχολογία. Την έχεις δύο εβδομάδες που την πηγαίνεις τρένο. Τι κάνεις έτσι; Ότι εγώ της ρίχνω την ψυχολογία; Όλη την ώρα… Έχεις αλλάξει και παρέες. Τις ιδέες σου τις μεταφέρουν και οι… Ο Κωνσταντίνος μετά από μήνες μου δείχνει ότι δεν έχει μάθει ποια είναι η Μαριαλένα. Όταν δεν νιώθει καλά με τον εαυτό της κι ότι είναι αυτή που θέλει, δεν της αρέσει να της κάνουν πλάκα για αυτό το πράγμα. Ο Κωνσταντίνος το εκμεταλλεύεται για να της χαλάσει την ψυχολογία. Αν ένας φίλος σε αγαπά πραγματικά, δεν θέλει να σε στενοχωρήσει και να σε δει να κλαις. Από τότε που η Μαριαλένα αποφάσισε να ψηφίσει τον Κωνσταντίνο, έχει γίνει πολύ επικριτικός και της χτυπά τα αρνητικά της σημεία. Προσπαθεί να παίξει με την ψυχολογία της, κάτι το οποίο δεν μου αρέσει καθόλου» είπε εκνευρισμένος ο Σάκης Κατσούλης.

Την ίδια ώρα η Μαριαλένα μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής είπε με κλάματα: «Όταν μιλάς για εμένα, θα μιλώ κι εγώ αντίστοιχα για εσένα κι όταν θα μιλάς για τους άλλος να κοιτάς αντίστοιχα τον εαυτό σου. Θα νευριάζω κάθε φορά που μιλάς για εμένα… Έχω αρχίσει να έχω δεύτερες σκέψεις αν είναι φίλος μου ο Κωνσταντίνος. Με τσιγκλά εκεί που πονάω».

Δείτε επίσης - Survivor all Star: Ο Βασάλος κατά της Μαριαλένας! "Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω, εκτέθηκες για ακόμα μία φορά"

«Μπορεί να χιούμορ μου να είναι κάπως επικριτικό, αλλά αν δεν με ξέρουν τα παιδιά μετά από έξι μήνες που τελειώνει το παιχνίδι… Λέω την αλήθεια, ενοχλεί και για να ενοχλεί θα ισχύει…Την πειράζει αν κάποιος ασχοληθεί με την αγωνιστική της εικόνα. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό σε άνθρωπο, ωρύεται…Να μου φτιάξουνε μία λίστα τι πρέπει να λέω γιατί τους χαλάω την διάιθεση» πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην κάμερα της παραγωγής.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα έγιναν:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR