counter

Survivor All Star: "Λύγισε" η Στέλλα Ανδρεάδου! "Δεν θέλω να το σκεφτώ"

Survivor All Star: "Λύγισε" η Στέλλα Ανδρεάδου! "Δεν θέλω να το σκεφτώ"
Survivor All Star: "Λύγισε" η Στέλλα Ανδρεάδου! "Δεν θέλω να το σκεφτώ"

Βαρύ είναι το κλίμα στην Μπλε ομάδα του «Survivor All Star» αφού οι ήττες διαδέχονται η μία την άλλη ενώ απόψε το βράδυ ένας παίκτης από την ομάδα τους θα αποχωρήσει.

Η Στέλλα Ανδρεάδου που είναι υποψήφια δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση και «λύγισε» μπροστά στην κάμερα της παραγωγής.

Survivor All Star – Όσα είπε η Στέλλα Ανδρεάδου

«Θέλω να σου πω από τη μεριά μου ότι το παιχνίδι το χάρηκα πιο πολύ από όταν σε γνώρισα» είπε αρχικά η Στέλλα Ανδρεάδου.

«Αν ξυπνήσω αύριο και η Ρία λείπει, δεν ξέρω… Δεν θέλω να το σκεφτώ! Και πραγματικά δεν πιστεύω ότι θα φύγει. Θα είναι δύσκολο για μένα. Μάλλον θα τραβήξω έναν μοναχικό δρόμο γιατί κάποια μέλη της ομάδας μου δεν θέλουν να βρίσκομαι στο παιχνίδι και το καταλαβαίνω αυτό από τα βλέμματα τους» πρόσθεσε η παίκτρια.

Δείτε επίσης - Survivor All Star: Ενοχλημένος ο Καραγκούνιας με τον Βασάλο, "Δεν γελάει κανένας μαζί μου"

«Αυτή η ενέργεια με διαβάλει και δεν θέλω να βρίσκομαι σε έναν χώρο που είμαι ανεπιθύμητη. Οπότε στην περίπτωση που η Ρία αποχωρήσει, σίγουρα εγώ θα κάνω παρέα με συγκεκριμένα άτομα είτε θα είμαι μόνη μου και δεν με πειράζει καθόλου. Σίγουρα, όμως, θα είναι δύσκολο για μένα ψυχολογικά τουλάχιστον» συμπλήρωσε η Στέλλα Ανδρεάδου.

Δείτε παρακάτω όσα είπε η Στέλλα Ανδρεάδου:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR