counter

Survivor All Star: Ενοχλημένος ο Καραγκούνιας με τον Βασάλο, "Δεν γελάει κανένας μαζί μου"

Survivor All Star: Ενοχλημένος ο Καραγκούνιας με τον Βασάλο, "Δεν γελάει κανένας μαζί μου"
Survivor All Star: Ενοχλημένος ο Καραγκούνιας με τον Βασάλο, "Δεν γελάει κανένας μαζί μου"

Όσα έγιναν στο χθεσινοβραδινό κουΐζ στο Survivor all Star σχολίασαν οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας στο αποψινό επεισόδιο. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μάλιστα, αποκάλεσε για πλάκα τον Τάκη Καραγκούνια κλόουν κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του τελευταίου, ο οποίος σηκώθηκε και έφυγε από το σημείο ενοχλημένος.

Δείτε επίσης - Survivor All Star: Απελπισμένος ο Σπύρος Μαρτίκας! "Μας βλέπει ο κόσμος να πεινάμε, στα χειρότερά μας"

Survivor All Star – Ενοχλημένος ο Καραγκούνιας με τον Βασάλο

«Εντάξει ξεκίνησαν και έλεγαν σχετικά με κάποιες λέξεις που θα μπορούσαν να πουν κάποια παιδιά. Φτάσανε στον Μαρτίκα, που ήθελε να βρει μια λέξη, αλλά έλεγε κάτι άσχετα. Στη δεδομένη στιγμή αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος και προσπαθούσε να πει τα λόγια του Μαρτίκα και είπε κλόουν, ταχυδακτυλουργός, Καραγκούνιας. Τον Κωνσταντίνο τον ξέρουμε, κάνει αυτά τα τρολ. Εγώ είμαι σε μια ηλικία που δεν έχω μάθει να κάνω αυτό το πράγμα. Μου αρέσει, δε λέω, αλλά παρουσία άλλων… μας βλέπει ο κόσμος, δεν θέλω κάποιος να με αποκαλεί έτσι.  Ήταν άστοχο τελείως αυτό που έκανε. Κάποιες φορές είναι ακραίο το χιούμορ του και δεν μου αρέσει», δήλωσε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας και συνέχισε:

«Καθόμουν μπροστά σε όλους για να πω κάτι. Απλά ίσως να σηκώθηκα έντονα. Σηκώθηκα και έφυγα. Δεν είπα ούτε γεια. Δεν θα καθίσω σε μια συζήτηση που θα προσπαθούν κάποιοι να με χαρακτηρίζουν εμένα για να γελάνε μαζί. Δεν γελάει κανένας μαζί μου. Κάποιες κουβέντες δεν μου αρέσουν».  

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικό απόσπασμα από το Survivor all Star:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR