counter

Survivor All Star: Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη Χαμπέρη! "Νιώθω με τις νέες παίκτριες..."

Survivor All Star: Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη Χαμπέρη! "Νιώθω με τις νέες παίκτριες..."
Survivor All Star: Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη Χαμπέρη! "Νιώθω με τις νέες παίκτριες..."

Στο νέο επεισόδιο του “Survivor All Star” το βράδυ του Σαββάτου 4 Μαρτίου, η Ελένη Χαμπέρη δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση και ξέσπασε σε κλάματα.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Ελένη Χαμπέρη είναι μια από τις υποψήφιες προς αποχώρηση από την ομάδα των “Διάσημων”.

Δείτε επίσης! Survivor All Star: Spoiler Βόμβα! Αποχωρεί οικειοθελώς ο Στάθης Σχίζα;

Survivor All Star – Όσα είπε η Ελένη Χαμπέρη

«Ψυχολογικά αυτή τη στιγμή είμαι λίγο πεσμένη παρόλα αυτά, όμως, με το που πάω στον στίβο μάχης θέλω να τα αφήσω όλα έξω, να μπω μέσα και να μη σκέφτομαι τίποτα. Σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Νιώθω με τις νέες παίκτριες ειδικά, μετά από όλο αυτό που έχει γίνει και τις έχει πει ο Νίκος αδύναμες, κάθε φορά που μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο δεν θέλουν να φέρω πόντο στην ομάδα για να δείξουν στο Νίκο ότι δεν ισχύει αυτό που λέει. Εγώ αυτό έχω πάρει, ότι δεν έχω την στήριξη που θα έπρεπε να έχω. Δεν με νοιάζει, θα προσπαθήσω να το αφήσω έξω όσο κι αν υπάρχει αυτή η αρνητική ενέργεια στον πάγκο και να μπω μέσα δυνατά», είπε στην κάμερα η Ελένη Χαμπέρη.

«Αν με ρωτάτε εμένα δεν θεωρώ ότι το έκαναν σαν σχέδιο, αλλά θεωρώ ότι έγινε μια μεγάλη παρεξήγηση! Την γνώμη μου λέω. Πιστεύω ότι έγινε μια παρεξήγηση και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με όλο αυτό που έγινε. Αν με ρωτάτε και εμένα ψυχολογικά με ρίχνει να ακούω στα αυτιά μου πως όλο αυτό είναι σχέδιο για να φύγω και να μείνει η Χριστίνα και η κάθε Χριστίνα. Δεν είναι ωραίο», είπε στην ομάδα της στη συνέχεια και ξέσπασε σε κλάματα: «Όλο αυτό με έριξε και με έκανε να ξεσπάσω! Δεν θέλω να ξεσπάω σε κλάματα αλλά… άντε πάλι».

«Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν περιμένω τη στήριξη από κανέναν. Ο καθένας κοιτάζει το συμφέρον και αν εγώ η ίδια δεν κοιτάξω να προστατεύσω τον εαυτό μου, δεν θα το κάνει κανένας για εμένα. Εδώ μέσα δεν υπάρχουν φιλίες», πρόσθεσε η Ελένη Χαμπέρη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR