counter

Survivor All Star Βρισηίδα Ανδριώτου: Το βιογραφικό, η ηλικία, ο Σπύρος Μαρτίκας και η μετακόμιση σε κοινό σπίτι

Survivor All Star Βρισηίδα Ανδριώτου: Το βιογραφικό, η ηλικία, ο Σπύρος Μαρτίκας και η μετακόμιση σε κοινό σπίτι
Survivor All Star Βρισηίδα Ανδριώτου: Το βιογραφικό, η ηλικία, ο Σπύρος Μαρτίκας και η μετακόμιση σε κοινό σπίτι

Μια αναπάντεχη εξέλιξη είδαμε χτες στο Survivor All Star αφού η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε οικειοθελώς. Αναζητήσεις για το βιογραφικό, την ηλικία, την σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα και το σπίτι τους είναι εξαιρετικά δημοφιλείς και εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς όσα πρέπει να γνωρίζετε για εκείνη.

Βρισηίδα Ανδριώτου: Η ηλικία, η καταγωγή και οι σπουδές της

  • Τη Βρισηίδα Ανδριώτου την γνωρίσαμε μέσω του “My Style Rocks” σε ηλικία μόλις 20 ετών.
  • Η καταγωγή της είναι από τη Θεσσαλονίκη, είναι 26 ετών και έχει σπουδάσει βρεφονηπιοκόμος, ωστόσο την κέρδισε το μόντελινγκ.
  • Η  Βρισηίδα Ανδριώτου έχει λάβει μέρος σε καλλιστεία, ενώ είχε κατακτήσει την 6η θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς “The Miss Globe 2021“, που πραγματοποιήθηκε στην Αλβανία και στον οποίο συμμετείχαν συνολικά 60 χώρες.

Βριησίδα Ανδριώτου: Ο Σπύρος Μαρτίκας, η σχέση και το σπίτι τους

Η Βρισηίδα Ανδριώτου καθώς στο Survivor 2022 γνώρισε τον Σπύρο Μαρτίκα, με τον οποίο είναι πολύ ερωτευμένοι, ενώ η σχέση τους έχει περάσει στο επόμενο επίπεδο, μιας και το ζευγάρι συζεί στον Πειραιά.

«Δεν μου επιτρέπεται να σας πω πολλά ακόμα. Έχω δεσμευτεί με πληροφορίες που δε μπορώ να μοιραστώ μαζί σας προς το παρόν. Νομίζω ότι ο έρωτας δεν κρύβεται. Η Βρισηίδα έχει έρθει στον Πειραιά, μένει μαζί μου. Δεν είναι η πρώτη φορά που συγκατοικήσαμε, συγκατοικούσαμε και στο παιχνίδι. Είμαστε μαζί από τις 14 Απριλίου» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Από την πλευρά της, η Βρισηίδα Ανδριώτου δήλωσε στην κάμερα του Open Weekend πως «προσαρμόζομαι. Και οι δύο είμαστε πολύ καλά. Εννοείται πως υπάρχει ο έρωτας. Εγώ με τον Σπύρο είμαστε καλά. Έχω μετακομίσει, έχουμε την καθημερινότητά μας».

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR