counter

Survivor All Star: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Στέλιος Χανταμπάκης! Έκπληκτοι οι συμπαίκτες του

Survivor All Star: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Στέλιος Χανταμπάκης! Έκπληκτοι οι συμπαίκτες του
Survivor All Star: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Στέλιος Χανταμπάκης! Έκπληκτοι οι συμπαίκτες του

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τόσο τους τηλεθεατές όσο και τους παίκτες του “Survivor All Star” στο νέο επεισόδιο, που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 3 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, μετά το αγώνισμα για την ασυλία και τη νίκη των Μπλε, όλοι οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού.

Εκεί, ο Στέλιος Χανταμπάκης πήρε τον λόγο και ανακοίνωσε πως θέλει να αποχωρήσει.

Στο άκουσμα αυτό, όλοι οι συμπαίκτες του σοκαρίστηκαν.

Ρίξτε μια ματιά! Στέλιος Χανταμπάκης: Το μήνυμα της συζύγου του μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor All Star

Όσα είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης για την απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς

«Από την πρώτη ημέρα ο κόσμος ήταν ένας λόγος που αποφάσισα να μπω στο παιχνίδι, για να ξανά προσπαθήσω. Όμως όλο αυτό το διάστημα ήταν πάρα πολύ δύσκολο για εμένα και περίμενα τη στιγμή που η ομάδα μου θα με βγάλει υποψήφιο, για να πάρω και εγώ τη δύναμη για να μπορώ να συνεχίσω. Γιώργο θα ήταν άκομψο και άδικο για την επιβεβαίωσή μου ότι θα παραμείνω στο παιχνίδι να περιμένω την ψηφοφορία του κόσμου από τη στιγμή που δεν μπορώ ψυχολογικά να συνεχίσω στο παιχνίδι. Περάσανε 4,5 μήνες μακριά από τα παιδιά μου. Οπότε το να χρησιμοποιήσω τον κόσμο για να πάρω επιβεβαίωση ή να το ακούσουν κάποιοι δεν θα το ήθελα για τον κόσμο, τους αγαπώ πάρα πολύ. Οπότε εγώ σήμερα έχω αποφασίσει να αποχωρήσω από το παιχνίδι.

Ο κόσμος ξέρω ότι με αγαπάει, ξέρω ότι ήθελε να έρθω στο παιχνίδι μου το έδειξε 6 χρόνια που τελείωσε το Survivor του 2017, αν με αγαπάει, αν με στηρίζει. Όμως εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, πραγματικά δεν έχω άλλα ψυχικά αποθέματα, δεν μπορώ να είμαι μακριά από τα παιδιά μου. Τη μέρα που ψηφίστηκα ήταν νομίζω το τελειωτικό χτύπημα γιατί ένιωσα ότι είμαι ήδη στο αεροπλάνο και τρεις μέρες νομίζω ότι κοιμάμαι με τα παιδιά μου. Δηλαδή δεν ένιωσα άσχημα που ψηφίστηκα, ένιωσα όμορφα. Οπότε είναι τελική απόφασή μου. Είναι τελική απόφασή μου Γιώργο. Όπως λέω θα είναι πολύ άδικο να χρησιμοποιήσω τον κόσμο για να ακούσουμε όλοι αν θα ήθελε να συνεχίσω από τη στιγμή που εγώ δεν μπορώ άλλο.

Έφτασα και ξεπέρασα τα όρια μου στο παιχνίδι, έδωσα ότι είχα και στο Survivor και στα παιδιά της κόκκινης ομάδας και τους ευχαριστώ όλους και τους αντιπάλους μου και τους συμπαίκτες μου και την παραγωγή. Αλλά είναι τελική απόφασή μου Γιώργο, δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο. Δεν το σκέφτομαι σήμερα, το σκέφτομαι μήνες. Από τον δεύτερο μήνα και μετά αισθάνομαι την ανάγκη να γυρίσω σπίτι μου, όμως πάντα σκεφτόμουν ότι πρέπει να μείνω μέχρι ο κόσμος να το αποφασίσει, ο κόσμος να με φτάσει μέχρι όπου εκείνος θέλει, όμως δεν έχω άλλη δύναμη. Έχει περάσει πάρα πολύς καιρός, με την υποψηφιότητά μου ένιωσα ότι ήδη έφυγα και ήμουν κοντά στην οικογένειά μου. Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που περάσαμε όλες τις δυσκολίες μαζί. Θέλω να ευχαριστήσω την Acun Media, το Survivor και όλους τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μας παραπάνω από το κομμάτι του τηλεοπτικού project ήταν σαν οικογένειά μας, εσένα και όλο τον κόσμο που μας στηρίζει και μας βάζει στα σπίτια του. Εγώ προσωπικά τους ευχαριστώ και εύχομαι τα καλύτερα με υγεία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR