counter

Survivor: Αγκαλιές Ναυσικάς Μυριέλλας - “Θέλω να της ζητήσω δημόσια συγνώμη”

Survivor: Αγκαλιές Ναυσικάς Μυριέλλας - “Θέλω να της ζητήσω δημόσια συγνώμη”
Survivor: Αγκαλιές Ναυσικάς Μυριέλλας - “Θέλω να της ζητήσω δημόσια συγνώμη”

Στα προηγούμενα επεισόδια παρακολουθήσαμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ τις παίκτριες των Διάσημων Μυριέλλα και Ναυσικά παρά την φιλία τους από την αρχή του ριάλιτι να έχουν έρθει σε μεγάλη αντιπαράθεση. 

Σήμερα όμως οι δυο τους ξεκαθάρισαν τα πράγματα και αγκαλίαζονταν μπροστα σε όλους ζητώντας "συγνώμμη" η μία από την άλλη. 

«Ο κόσμος θα μας περνάει λίγο για τρελές εδώ πέρα χθες σφαζόμασταν σήμερα αγκαλιαζόμαστε και κλαίμε πολύ γέλιο θέλω να πω κάποια πράγματα για το συγκεκριμένο θέμα ….η Μυριέλλα και το λέω μπροστά της και της το έχω ξαναπεί έχει κάποια κακά πιστεύει τις περισσότερες φορές ότι έχει πάντα δίκιο όταν της λες κάτι πάντα απαντάει δεν μπορεί να σκάσει για κανένα λόγο θα απαντήσει πάντα θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο και είναι λίγο ανώριμη θεωρώ για την ηλικία της. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι έχει μία πολύ καλή ποιότητα ανθρώπου πιστεύω ότι πάντα έχει καλή πρόθεση θέλω να της ζητήσω και δημόσια συγνώμη γιατί την πλήγωσα και να τελειώσει όλο αυτό εδώ είμαστε αγαπημένες από εδώ και μπρος» δήλωσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για την Μυριέλλα Κουρεντή.

Από την μεριά της η Μυριέλλα δήλωσε: «Με τη σειρά μου ζητάω συγνώμη και εγώ δεν ήθελα πραγματικά να την πληγώσω και εγώ το έκανα άθελά μου… για μένα ήταν πολύ σημαντική από την αρχή του survivor πιο σημαντική μαζί με τον Λάμπρο που είχα εδώ μέσα και παραμένουν αυτοί οι δύο οι πιο σημαντικοί και δεν θέλω να κρατάω ούτε μνησικακίες ούτε τίποτα θέλω να είναι όλα καινούργια».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR