counter

Survivor: 2 νικητές που χάθηκαν από τα φώτα της δημοσιότητας και 1 που βρήκε φριχτό θάνατο

Survivor: 2 νικητές που χάθηκαν από τα φώτα της δημοσιότητας και 1 που βρήκε φριχτό θάνατο
Survivor: 2 νικητές που χάθηκαν από τα φώτα της δημοσιότητας και 1 που βρήκε φριχτό θάνατο

Το Survivor 2022 έφτασε στο τέλος του και νικητής αναδείχθηκε ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος και κέρδισε ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό έπαθλο. Σίγουρα θυμάστε και τον περσινό νικητή, Σάκη Κατσούλη, αλλά και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος και παραμένει μέχρι σήμερα ένας από τους πιο δημοφιλείς νικητές στην ιστορία του παιχνιδιού. Το παιχνίδι, προβλήθηκε στην Ελλάδα για πρώτη φορά το 2003 και από τότε έχουν περάσει 19 χρόνια. Ποιοι είναι όμως οι νικητές που χάθηκαν παντελώς από την δημοσιότητα και ποιος βρήκε φριχτό θάνατο; Θα τα μάθετε όλα παρακάτω...

Ευαγγελία Δερμετζόγλου - Survivor 1

Το 2003, 16 παίκτες πήγαν στην μακρινή Μαλαισία για να συμμετέχουν σε ένα άκρως extreme ριάλιτι επιβίωσης, ειδικά για τα τότε δεδομένα. Νικήτρια –κατόπιν ψηφοφορίας μεταξύ των συμπαικτών της- αναδείχθηκε η  Ευαγγελία Δερμετζόγλου, η οποία κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο των 200.000 ευρώ.

Η ίδια έχει δηλώσει ότι το παιχνίδι της κατέστρεψε τη ζωή. «Τα χρήματα δεν μου άλλαξαν τη ζωή. Το έπαθλο ήταν 200.000, τα 48 μου τα κράτησε η εφορία. Είχαμε συμφωνήσει με την Ορθούλα ότι θα τα μοιράσουμε είτε κερδίσει εκείνη είτε κερδίσω εγώ. Πήρε τα μισά εκείνη, τα άλλα μισά εγώ. Με 70 χιλιάδες δεν νομίζω ότι σου αλλάζει η ζωή και μετά δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο με τα λεφτά» είπε η Ευαγγελία.

Κωνσταντίνος Χριστοδουλάκης - Survivor 2

Την αμέσως επόμενη χρονιά, το 2004 δηλαδή, στον τελικό του Survivor έφτασαν ο Κωνσταντίνος Χριστοδουλάκης και η Άννα Μάγουρο.

Ο Χριστοδουλάκης κερδίζει το έπαθλο των 200.000 ευρώ και από τότε δεν έχει εμφανιστεί πουθενά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος δεν άλλαξε την ζωή του στο παραμικρό, συνέχισε να κάνει το ίδιο επάγγελμα, να μένει στο ίδιο σπίτι και να οδηγεί το ίδιο αμάξι. Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα πως δεν υπάρχει καμία του φωτογραφία στο διαδίκτυο από τότε. 

Ντεριά Ντουρμουσλάρ - Survivor Ελλάδα/Τουρκία 2006

Το 2006, προβλήθηκε η ελληνοτουρκική εκδοχή του Survivor την οποία και παρουσίαζαν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και ο Ατζούν Ιλίτζαλι. Ο νικητής, δεν κρίθηκε από το κοινό ή από κάποια ψηφοφορία, αλλά κέρδισε σε αγώνισμα. Στον τελικό έφτασαν ο Τούρκος Ντεριά Ντουρμουσλάρ με τον Έλληνα Αμφικράτη Ζαχαριάδη. Ο Τούρκος κερδίζει και δυστυχώς πέντε χρόνια μετά τη νίκη του ο Ντέρια Ντουρμουσλάρ σκοτώνεται με τη μηχανή μεγάλου κυβισμού, που αγόρασε από τα χρήματα του ριάλιτι.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR