counter

Super Κική: Το σχόλιο του Γιάννη Κατινάκη για τη σύλληψή της

Στα κρατητήρια των φυλακών βρίσκεται από τη Δευτέρα (20/02) η Super Κική, όπως γνωστοποίησε μέσα από μακροσκελείς αναρτήσεις που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Instagrammer πήγε να βοηθήσει μια φίλη και συνεργάτιδά της, η οποία, όπως ισχυρίζεται, κακοποιείται από τον πρώην σύντροφό της και κινδύνευσε και εκείνη. Τελικά συλληφθεί μαζί με δύο φίλες της με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στα κρατητήρια.

Διαβάστε επίσης: Σoύπερ Kική: Η φωτογραφία που δημοσίευσε μέσα από το περιπολικό και έσβησε μετά από λίγο

Λίγες ώρες μετά τη σύλληψή της Super Κικής, ο καλός της φίλος Γιάννης Κατινάκης μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, δηλώνοντας ωστόσο άγνοια για όσα συνέβησαν με την Instagrammer.

«Δεν έχω μιλήσει, γιατί δεν έχει κινητό αυτή τη στιγμή. Γενικότερα είναι ένα άτομο που προσπαθεί πάντα να ρωτήσει και να υπερασπιστεί το δίκιο. Αυτό βέβαια κάποιες φορές τη βάζει σε μπλεξίματα. Καλό να έχουμε ανθρώπους οι οποίοι βοηθάνε. Θεωρώ ότι γρήγορα θα ξεμπερδέψει από όλο αυτό και εύχομαι γρήγορα να ξεμπερδέψει και να είναι πάντα καλά. Το έμαθα από τα instastories. Δεν ήξερα. Έχω στείλει μηνύματα αλλά δεν έχει κινητό και δεν έχω πάρει απάντηση» είπε ο Γιάννης Κατινάκης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR