counter

Super Κική: Οι δηλώσεις μετά το χειρουργείο! "Έκανα και λιποαναρρόφηση. Τώρα θα γίνω Ηλιάνα Παπαγεωργίου"

Super Κική: Οι δηλώσεις μετά το χειρουργείο! "Έκανα και λιποαναρρόφηση. Τώρα θα γίνω Ηλιάνα Παπαγεωργίου"
Super Κική: Οι δηλώσεις μετά το χειρουργείο! "Έκανα και λιποαναρρόφηση. Τώρα θα γίνω Ηλιάνα Παπαγεωργίου"

Σε χειρουργική επέμβαση και λιποαναρρόφηση υποβλήθηκε η Super Κική και την είδηση έκανε γνωστή η ίδια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η influencer όπως αποκάλυψε, αφαίρεσε λίπος από την περιοχή των μηρών της.

Σήμερα, η Super Κική μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Super Κατερίνα” για την απόφασή της αυτή.

Όσα είπε η Super Κική

«Ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά, αλλά έχω ακόμα. Θέλει κανένα μήνα. Έκανα και χειρουργείο και λιποαναρρόφηση. Ταλαιπωρούμαι από 15χρονών, δεν έχω ευχαριστηθεί ποτέ στη ζωή μου σορτσάκι, ακόμα και 50 κιλά να ήμουν. Δηλαδή υπήρχαν κάποια κομμάτια πάνω μου κληρονομικά, λιποαποθήκες σοβαρές, που φαινόταν πολύ άσχημο. Όσα κιλά και να έχανα, αυτό έμενε εκεί.

Πήρα πολύ γρήγορα την απόφαση. Μία που μου το είπαν, μία που πήγα, μία που πλήρωσα, μία που μπήκα. Ήταν ούτε εβδομάδα. Πλήρωσα για την επέμβαση, δεν θέλω να τα κάνω χορηγικά αυτά τα συγκεκριμένα, γιατί θέλω να έχουν κίνητρο οι γιατροί. Σπανίως κιόλας λέω που το έκανα και σε ποιον.

Το χειρουργείο διήρκησε έξι ώρες. Όταν συνήλθα δεν πονούσα, έβριζα στα πάρα πολύ χαλαρά και ήρεμα. Φοράω ιμάντα, το σορτσάκι μπορεί να μην το φορέσω και ποτέ, δεν ξέρω. Σε κανένα μήνα πιστεύω θα είναι όλα καλά. Τώρα το σορτσάκι, ξέρεις και εγώ δεν το πιστεύω. Ναι μεν βλέπω την διαφορά, την βλέπω ήδη και με τον κορσέ και πρησμένη που είμαι, τώρα θα δείξει το περιβόητο σορτσάκι πότε θα μπει.  Τώρα που έκανα το πρώτο, τώρα τελείωσε. Θα γίνω Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δούκισσα Νομικού. Το στήθος είναι και λίγο αχρείαστο, θα φύγουν λίγο τα κρέατα, η “Βαρβάκειος” γύρω γύρω και μετά βλέπουμε. Όλοι θετικά μου γράφουν, τουλάχιστον στα μηνύματά μου. Πάντα υπάρχουν και αυτοί που θα σχολιάσουν αρνητικά, ό,τι και να γίνει. Όχι δεν απαντάω», είπε η Super Κική.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφίας: Instagram @super_kikii

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR